részletek
adathalasz-1920x400px

 

 

 

 

 

részletek

 

 

 

 

 

részletek

 

 

 

 

 

részletek

 

 

 

 

 

részletek

 

 

 

 

 

részletek

 

 

 

 

 

részletek

 

 

 

 

 

részletek

 

 

 

 

 

Részletek

Hírek

BB_balatonszemes_360x235px

Megújult kiállítással várja a látogatókat a nemrég felújított balatonszemesi Postamúzeum

A Magyar Posta Postakürt Alapítványa által felújított balatonszemesi Postamúzeumban újra látható a ”Kocsiszekértől az elektromobilig - a postai szállítás története a középkortól napjainkig” című különleges tárlat.TOVÁBB
MP-logo_360x235

2024. július 1-től csoportos általános forgalmi adóalanyiságot hoz létre a Magyar Posta Zrt.

Csoportos általános forgalmi adóalanyiságot hoz létre a Magyar Posta Zrt. és három leányvállalata (Magyar Posta Ingatlankezelő Kft.; Posta Paletta Zrt.; Posta InIT Informatikai Infrastruktúra Szolgáltató Zrt.) 2024. július 1-től. Ennek következtében a Magyar Posta Zrt. a jövőben csoportos adószámot használ, valamint egyedi adószáma is megváltozik.

Tovább
FV_Postasnak-lenni-nem-kuzdosport-5589_360x235px

A kézbesítők védelme érdekében indít kampányt a Magyar Posta

Az elmúlt években jelentősen nőtt a postai dolgozók, különösen a kézbesítők elleni erőszakos cselekmények száma. A Posta a Rendőrséggel és a Mentőszolgálattal közösen figyelemfelhívó kampányt indít, amelynek célja a szemléletformálás és a közfeladatot ellátó személyek védelmének növelése.Tovább
További hírek...
fooldal-karrier-banner-gomb-nelkul-1920x400px

 

 

 

 

Részletek

 

Blog

20240223_105114_360x235px

„CÉLUNK, HOGY MINDENKI ÉRTÉKESNEK ÉREZZE MAGÁT”

Nyitottság, bizalom, odafordulás, figyelem és türelem. Ez az öt kulcsfogalom a megváltozott munkaképességű munkavállalók (MMK) foglalkoztatásában. A Postánál nyitottak a munkavállalók és a vezetők is az MMK-sok fogadására, számol be tapasztalatáról Farkasné Ágoston Andrea, a Posta Központi Területi Igazgatóságának (KTIG) HR üzleti partnere a vele készült interjúban.

TOVÁBB
csinosits_csomagautomatat_360x235px

Kecskeméti csomagautomatán látható a Posta kreatív versenyének győztes alkotása

A Magyar Posta Zrt. „Csinosíts csomagautomatát!” design versenyének legjobb alkotásai közül az egyik mostantól egy kecskeméti MPL csomagautomatán is megtekinthető.

Tovább
korda3-360x235px

„Apuka, énekes leszek”

Korda György és Balázs Klári számára a siker ma is töretlen, mi sem bizonyítja jobban, mint a temérdek fellépés országszerte, a Budapest Parkban vagy a Budapest Arénában, ahol idén rendezték meg a születésnapi koncertshow-jukat. Korda György idén januárban töltötte be a 85. életévét, és az évforduló alkalmából a Magyar Posta bélyeget bocsátott ki a magyar tánczene egyik legismertebb előadójáról és feleségéről, Kláriról.

Tovább
További blogbejegyzések...