MONDJON IGENT, ÉS NYERJEN!

Ha Ön is értesülni szeretne kedvezményes ajánlatainkról, mondjon igent a Magyar Posta marketing célú megkereséseire, újítsa meg ÉnPostám hozzájárulását, és nyerje meg a LIDL ajándékutalványok egyikét!

A játék időtartama: 2024. május 2. – július 31.

HOGYAN VEHET RÉSZT A JÁTÉKBAN?

Újítsa meg a játék ideje alatt az ÉnPostám hűségkártya igénylésekor vagy az ÉnPostám online regisztráció során megadott hozzájárulását, és automatikusan bekerül a havi nyeremény sorolásokba! Nyilatkozatát megteheti személyesen a postán, vagy online az ÉnPostám weboldalon!

 

NYEREMÉNYEK

Havonta 1 db 100.000 Ft értékű LIDL Ajándékutalvány

Havonta 25 db 10.000 Ft értékű LIDL Ajándékutalvány

A HAVI NYERTESEK LISTÁJA ITT TEKINTHETŐ MEG.

HOL ÚJÍTHATJA MEG MARKETING CÉLÚ HOZZÁJÁRULÁSÁT?

ONLINE

A www.posta.hu ÉnPostám felületén belépve a felugró ablakban, vagy Beállítások ikonra kattintva a Profil Center Reklámcélú hozzájárulásaim szerkesztésével a regisztrációs és az ÉnPostám kártya adatoknál egyaránt jelölje, mely értesítési csatornákon szeretne ajánlatainkról értesülni.

 

Belépek

POSTÁN SZEMÉLYESEN

Az ÉnPostám kártya igénylőlapon jelölje be az Adatmódosítást, majd a Marketing adatkezelési hozzájárulás blokkban adja meg hozzájárulását, és hogy mely értesítési csatornákon szeretné, hogy megkapja ajánlatainkat. Az ÉnPostám kártya igénylőlapot kérje postai ügyintézőjétől!

 

Postakereső
Enpostam_kartya

MIÉRT ÉRDEMES A MARKETING HOZZÁJÁRULÁST MEGÚJÍTANI?

  • Az ÉnPostám Hűségprogram tagjainak állandó és időszakos kedvezményeket, akciókat hirdetünk. Akik hozzájárultak ahhoz, hogy ajánlatainkkal megkeressük, azokat rendszeresen tájékoztatjuk.
  • Eldöntheti, hogy mely értesítési csatornákon szeretné, hogy megkapja ajánlatainkat. Kiválaszthatja, hogy e-mailben, telefonon vagy a levelezési címén keressük meg.
  • Ha a játék ideje alatt újítja meg nyilatkozatát, vagy ad új marketing hozzájárulást, automatikusan részt vesz a havi sorsolásokon.

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Ha már van ÉnPostám kártyája, de még nincs ÉnPostám online regisztrációja, akkor a regisztrációt akár most is elvégezheti. Hozzon létre ÉnPostám profilt a www.posta.hu/enpostam oldalon, és ha ügyfélkapuval igényelte, kapcsolja össze vele a hűségkártyáját (azonosítatlan hűségkártyáját összekapcsolás előtt hitelesíttesse valamelyik postahelyen). ÉnPostám kártyájához a marketing hozzájárulást így már online is megújíthatja, adatait frissítheti.

A havi sorsolásokon azok is részt vesznek, akik a játék ideje alatt igényeltek ÉnPostám kártyát, vagy regisztráltak a www.posta.hu weboldal ÉnPostám felületén és marketing adatkezelési hozzájárulást adtak.

Havi sorsolások időpontja: a promóció minden egyes hónapját követő hónap 10. munkanapja.

Egy személy akár többször is bekerülhet a sorsolási állományokba, hiszen előfordulhat, hogy rendelkezik a www.posta.hu oldalon ÉnPostám regisztrációval és ÉnPostám hűségkártyával is. Sőt, ha valaki a promóció első hónapjában adott marketing célú megkeresésekhez adatkezelési hozzájárulást, akkor a későbbi sorsolások alkalmával is bekerül a sorsolási adatbázisokba. A teljes promóció időszaka alatt viszont egy személy csak egy nyereményre jogosult, a sorsolás sorrendjében az elsőre.

A Magyar Posta fenntartja a jogot, hogy a promóciót bármikor módosítsa, különös tekintettel a promóció meghosszabbítására, a nyeremények körének és értékének módosítására.

A nyereményjátékról további részeteket a nyereményjáték Részvételi- és játékszabályzatában, adatkezelési tájékoztatójában talál.