VAM2021_nyitooldal_1920_400_v4

 

 

 

 

 

Részletek

 

 

 

 

 

Részletek

 

 

 

 

 

RÉSZLETEK

 

 

 

 

 

Részletek

Aktuális

Tatai_depo_bokreta

Bokrétaünnepség Tatabányán - újabb postai depó épül

Szerkezetkész állapotban van a tatabányai Logisztikai Parkban a Magyar Postának épülő új logisztikai üzem. Ha elkészül, innen történik majd a környék mintegy 50 településének postai logisztikai ellátása.

TOVÁBB
peldakep_2021_360x235

2021 POSTÁS PÉLDAKÉPE FARKAS JÁNOS

A tököli kézbesítőre szavaztak a legtöbben a Magyar Posta ötödik alkalommal meghirdetett Postás Példakép Díj felhívásában. A több tízezer szavazat bizonyítja, hogy a postások még mindig a társadalom megbecsül tagjai.

Tovább
Warning_resized

ISMÉT ADATHALÁSZ LEVELET TERJESZTENEK A MAGYAR POSTA NEVÉBEN

Vigyázat: a bankkártyája adatai és a bankszámláján lévő pénz kerül veszélybe, ha a káros email hivatkozására kattint!Tovább
További aktualitások...

Blog

MP_poszt_360x235_Vili

Az Elektronikus adat az automatikus vámkezelés lelke

"A szó elszáll, a papír megmarad”, de manapság az elektronikus rendszerek világában a papír mellé odaírhatnánk az elektronikus adatot is. Különösen igaz ez a postai vámkezelés esetében. Vám Vili rögtön elmagyarázza, hogy miért.

részletek
belyegfestes_360x235

BÉLYEGEK METAMORFÓZISA - Együtt Krisztussal - Magyarországon címmel nyílt kiállítás a Benczúr Házban.

A Vatikántól Tiranáig számos országban megcsodálhatók Szendrei Judit bélyegkép-művész munkái. Együtt Krisztussal – Magyarországon című tárlata október 2-ig látható Budapesten, a Benczúr Házban.

részletek
kézbesítés levélszekrénybe_csak kéz

Postásnak lenni jóval több, mint kézbesítés

Kevesen tudják, hogy mennyi munka előzi meg azt a pillanatot, amikor a levélszekrénybe kerül a levél. Összegyűjtöttük, amit a kézbesítésről tudni érdemes.részletek
További blogbejegyzések...