Szemunkfenye

POSTASZEMÜNKFÉNYE - ÉLETBIZTOSÍTÁS és MEGTAKARÍTÁS

A legtöbbet a legfontosabbnak!

Biztosítsa a holnap lehetőségeit ma! Jó szülőnek lenni manapság igazán nem mindennapi teljesítmény. A biztos jövőnél nem adhatunk nagyobb ajándékot gyermekeinknek. Ezt a lehetőséget kínálja a felelősen gondolkodó szülőknek a PostaSzemünkfénye.

Postabiztosito_szemunkfenye
  • Megbízható szolgáltatást, melynek kialakításakor a felnövekvő generációk érdekeit, az értékállóságot és a rugalmasságot vettük figyelembe.
  • Megfelelő mennyiségű pénzt gyűjthet össze, melyet az Ön által meghatározott lejárati időpontban tetszés szerint egy összegben átadhat gyermekének, vagy például a továbbtanulás alatt havi járadékszolgáltatásként vehet igénybe, esetleg a nagyobb összeg elérése érdekében meg is hosszabbíthatja a megtakarítás idejét.
  • Alacsony havi díjjal is elindíthatja, amelyet később megnövelhet, sőt alkalmanként nagyobb összegű befizetésekkel is hozzájárulhat a lejárati szolgáltatás növeléséhez.
  • Biztonságot ad Önnek és családjának, hiszen Dupla biztonság csomagunk választása esetén az Ön által kitűzött cél, gyermekének anyagi biztonsága akkor is megvalósul, ha Önnel megtörténik a legrosszabb.
  • Szerződő igényeinek megfelelően további kiegészítő biztosítások is köthetők, melyek a Társbiztosított (a Biztosítottal együtt élő házastárs vagy élettárs) halála esetén, illetve a Biztosított balesete (baleseti eredetű halál/rokkantság) esetén térítenek.
  • A jelenlegi jogszabályok szerint a szolgáltatást nem terheli öröklési illeték, a haláleseti szolgáltatás nem része a hagyatéknak. A kamatjövedelem utáni kamatadó mértékét kifizetéskor a biztosító a kifizetendő összegből levonja. Az adó mértéke a mindenkori hatályos „Tájékoztató az életbiztosítással kapcsolatos hatályos adózási szabályokról” című nyomtatványban található.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A termékhez kapcsolódó gyakori kérdésekről itt tájékozódhat!

Paragrafus ikon

Kapcsolódó tájékoztatók