wepik_export_1920x400px

MPL ÜZLETI CSOMAG

Csomag, ahogy szeretnéd

Ha csomagodhoz extrákat szeretnél választani, akkor válaszd az MPL Üzleti csomag szolgáltatást, mely számos speciális igényre is kényelmes megoldást kínál.

Ez a szolgáltatás ideális megoldás bárkinek, akinek fontos, hogy csomagja gyorsan érjen célba, akinek utánvételes a csomagja, esetleg Csomagautomatába vagy egyéb átvételi pontra szeretné azt eljuttatni. A szolgáltatást lakossági feladók is választhatják.

Az MPL Üzleti csomag jellemzői:

MPL-uzleti-csomag-jellemzoi-tablazat

 

postacsomag_01-223x233px

ÉRTÉKNYILVÁNÍTÁS

Csomagod meghatározott összeg erejéig biztosíthatod.

young-woman-uses-credit-card-pay-goods-223x223px

Árufizetés

Pénzt vársz vissza? Csomagodat az általad megadott összeg beszedése után kézbesítjük.

3d-rendering-silver-stopwatch-223x223px

időgarancia

Az Üzleti csomagot a feladást követő munkanapon kézbesítjük. Biztosra mennél? Add fel időgarantáltan!

postacsomag_2023_03_223x223px

TERJEDELMES

Akár nagy méretű csomagot is küldhetsz. A pontos mérethatárokról a Terméklapról tájékozódhatsz.

portrait-happy-woman-223x223px

háznál történő felvétel

Csomagodat otthonodból is elküldheted, házhoz megyünk

postacsomag_2023_02_223x223px

TÖRÉKENY

Kérheted érzékeny tartalom szállítását is.

További választható szolgáltatások:

Nyomkövetés

Úton van a csomagod? Valós idejű információkat találsz róla a Nyomkövetés oldalon vagy a Posta mobilapplikációban. Díjmentes szolgáltatás.

Őrzési idő

Az őrzési idő az a határidő, melyen belül a címzett a csomagod az átvételi ponton átveheti. A választásod szerint 0, 5 vagy 10 munkanap lehet. Sikertelen házhoz szállítás esetén ezen az időn belül veheti át a címzett a megadott Postán a csomagot. Díjmentes szolgáltatás.

Időablak

Ha időablakot választasz, akkor a csomagod házhoz kézbesítését az általad meghatározott időablakban kísérli meg a futár. Az időablak a kijelölt településeken választható felár ellenében, a link alatti táblázatban szereplő 2, 3 vagy 4 órás időablakok szerint.

2 órás időablak: 7 és 9 óra között; 3 órás időablak: 17 és 20 óra között; 4 órás időablak: 8 és 12, illetve 12 és 16 óra közötti lehet.

Meghatározott napi kézbesítés

Dönthetsz arról, hogy csomagod kézbesítését első alkalommal az általad megjelölt - a feladás napját követő 2. és 10. munkanap közé eső - munkanapon kísérelje meg átadni a futár.

Saját kézbe

A csomagot csak a címzett kezébe adjuk át. Kizárólag természetes személynek címzett csomag esetén vehető igénybe.

Tértivevény

Feladáskor külön díj ellenében kérhető, hogy a kézbesítésről a címzett által aláírt okiratot a feladónak visszaküldjük.

Címzett fizet

Dönthetsz arról, hogy a feladási díjat a címzett állja.

Az MPL Üzleti csomag címiratát otthonodban is előállíthatod Online címiratkitöltő alkalmazásunk segítségével vagy kérheted annak nyomtatását a postán. Az alkalmazás működéséről ide kattintva tudhatsz meg több információt!

Gyakori kérdések

Magánszemély is adhat fel MPL Üzleti csomagot?

Igen, az MPL Üzleti csomag elérhető szerződéses ügyfelek és magánszemélyek részére egyaránt.

Átveheti a szomszéd a csomagomat, ha fizetni is kell érte?

A csomagot a futár csak abban az esetben fogja a szomszédnak kézbesíteni, ha a feladó a címiraton jelölte az alkalmi átvevőt. Ha ez jelölve van, akkor a címzett közvetlen szomszédja is átveheti a csomagot.

Sérülten kaptam meg a csomagom, amit átvételkor nem vettem észre. Észrevételemet hol tudom jelezni? Kapni fogok kártérítést?

Ha a csomag sérülése vagy tartalmának hiánya a kézbesítéskor nem volt azonnal felismerhető, azt a kézbesítéstől számított 3 munkanapon belül bármely postán személyesen, írásban kell bejelenteni.

A bejelentéssel egy időben a csomagot (a tartalmat a teljes belső és külső csomagolással együtt) a Posta rendelkezésére kell bocsátani.

A Posta a bemutatott csomag alapján utólag elkészíti a jegyzőkönyvet. A kárigény a bejelentéstől számított 30 napon belül kerül elbírálásra.

Mekkora mérettől kötelező a küldeményt csomagként feladni?

Címhelyre címzés esetén azt a küldeményt, melynek egy vagy több kiterjedése meghaladja a 324x229x24 mm-t, csomagként kell feladni.