posta.hu_banner_1920x400_0906

Találjuk meg együtt a legkiválóbb postást!

Szavazzon Ön is szeptember 10. és 28. között!

Mindannyian elhivatottak, szeretik a munkájukat. Figyelmesek és törődnek ügyfeleikkel, fáradhatatlanul és példaértékűen végzik munkájukat, olyan lelkesedéssel, amellyel mosolyt csalnak az emberek arcára.

Szeretetreméltó egyéniségek, akik egytől egyig számítanak a szavazatokra. Mind bizonyították már, hogy kiváló postások, de ki legyen közülük a legkiválóbb? Ki kapja a Postás Példakép Díjat?

Ismerje meg a szakmai zsűri által kiválasztott legjobb kollégákat, és szavazzon Ön is a legkiválóbb postásra!

csányi tünde

TÜNDE, A SPORTOS POSTÁS

Csányi Tünde

Munkahely: Szigetszentmiklós 1 posta

Munkakör: egyesített kézbesítő-értékesítő


Tünde 11,5 éve dolgozik a postán, 10 éve a szigetszentmiklósi 1 posta kézbesítője ugyanabban a járásban. Évek óta gondolkodik azon, hogy más postai munkakörben is kipróbálja magát, nem riadt vissza a képzésektől sem, és bár sikerrel elvégezte a szükséges tanfolyamokat, mégsem tudja otthagyni a kézbesítést, mert imádja a munkáját. Visszatartja kollégái összetartó közössége is, akikkel minden reggel közös kávézással indul a nap a szigetszentmiklósi postán. Tünde családias övezetben és társasházakban egyaránt kézbesít, a járásában mindenkit ismer, a legtöbb helyen már családtagként kezelik. Kedvenc időtöltése a horgászat, de szeret evezni és túrázni férjével és 17 éves lányával.

fazekas olivér

OLIVÉR – AZ ÖNZETLEN SEGÍTŐ

Fazekas Olivér

Munkahely: Hévíz posta

Munkakör: egyesített kézbesítő-értékesítő


Olivér postás családból származik: nagyapja, apja, testvérei is postások voltak, mégsem gondolkodott azon, hogy postás legyen, végül a felesége beszélte rá. Barátságos, segítőkész és megbízható – tartják róla, akik ismerik. Hévízen dolgozik 8 és fél éve. Számára természetes, hogy nemcsak az ügyfeleknek segít, hanem a kollégáinak is, ha kell, akkor egy egész csapatot szervez fahordásra vagy bármilyen munkára. Kerékpárral járja körzetét, és a napi 10 kilométeres tekerés után, nem restell másik „biciklire” ülni, hetente többször spinningelni jár. Előzékenysége, kedvessége, szakmai profizmusa példaértékű. Az ügyfelek családtagként kezelik, és ő is úgy érzi, hogy a járása a nagy családja.

fogarasi anita

ANITA, A POSTÁSTERAPEUTA

Fogarasi Anita

Munkahely: Pécs 2 posta

Munkakör: egyesített kézbesítő-értékesítő


Anita szívvel-lélekkel végzi munkáját, 13 éve dolgozik a postán. Azt tartják róla, hogy ő a pécsi 2 posta lelke. Gyakran lepi meg kollégáit saját készítésű süteménnyel, és ha a munkáról kérdezik, azt mondja: szerinte a legfontosabb az egymásra figyelés legyen szó ügyfélről, kollégáról vagy tanulóról. Komoly sikernek könyveli el például, hogy egy depressziós, már egy ideje négy fal közé bezárkózott idős ügyfelét sikerült ismét emberek közé vinni, és büszkén mesél arról is, hogy hány tanulót oktatott, akikből egytől-egyig kiváló postások lettek. Amikor a titkáról kérdezzük, mosolyogva mondja: türelem és vidámság a kulcsa mindennek.

kékesi tamás

TAMÁS - A TANYÁK POSTÁSA

Kékesi Tamás

Munkahely: Kondoros posta

Munkakör: külterületi és támpont kézbesítő-címközvetítő


Tamás 9 éve dolgozik a Postánál, és pár éve már szülővárosában, Kondoroson. Külterületen kézbesít, autóval járja a bokortanyákat. Ő a legfiatalabb a jelöltek között, de úgy érzi a postás munka az, amit egész életében szeretne csinálni, mert itt szabadnak érzi magát. Tamás örökké mosolyog, ügyfelei ezért is kedvelik annyira. Azt mondják: a fiatalembert látva mindenkinek jókedve lesz, optimizmusa ragadós, erős pozitív kisugárzása és végtelen humora fiatalokra és öregekre egyaránt hatással van. A leveleket, küldeményeket inkább személyesen adja át, minthogy a postaládába dobja, és ilyenkor jut idő arra is, hogy megbeszéljék, melyik sorsjegyet érdemes megvenni.

kocsis lászló

LÁSZLÓ – A SZAKMA MESTERE

Kocsis László

Munkahely: Budapest – Nagytétény posta

Munkakör: egyesített kézbesítő-értékesítő


László 35 éve postás Nagytétényben, ezzel egyben a jelöltek között a legtapasztaltabb. Visszafogott, halk szavú ember, nem szeret szerepelni, az ügyfelei viszont nagyon szeretik, ezért jelölték tudta nélkül a díjra. Nagyon szereti a munkáját, azt mondja: soha nem akart más munkát, ő postásnak született. Úgy véli: a kézbesítésről, a postai munkáról nem beszélni kell, hanem csinálni, minimum 100, de legalább 99 százalékos erőbedobással.

kriston zoltán

ZOLTÁN – NEMCSAK A SZÁMLÁKAT VISZI, HANEM A JÓKEDVET IS

Kriston Zoltán

Munkahely: Nyíregyháza 1 posta

Munkakör: külterületi és támpont kézbesítő-címközvetítő


Zoltán 12 éve dolgozik a postán, ez az első munkahelye. A nyíregyházi postán kézbesít. Vidám, élettel teli ember. Mindenkire odafigyel, hisz abban, hogy a szabályok betartása mellett a rugalmasságra is szükség van, ezért attól sem riadt vissza, amikor a szántóföld közepére kellett kézbesítenie egy levelet. Járásában szeretik, becsületes, kedves embernek ismerik, akinek első az ügyfél, akiről tudja, hogy nincs otthon, azt felhívja, hogy értesítse a küldemény érkezéséről. Az idősek és fiatalok arcára is mosolyt tud csalni egy-egy kedves mondattal. Azt mondják róla, hogy nemcsak számlákat viszi az emberekhez, hanem lendületet és jókedvet is.

Köszönjük, hogy kitöltötte űrlapunkat!

Szavazás:
A mező kitöltése kötelező.
A mező kitöltése kötelező.
A mező kitöltése kötelező.