Felirat

KOMPLEX POSTÁZÁS

Mit szólna egy cégre szabott, saját postához?

Ha az Ön nagyvállalatának, irodaházának, cégcsoportjának egyedi postázási igényei vannak, komplex szolgáltatáscsomagunk mindazon feladatokat könnyen és átláthatóan lefedi, amelyek speciálisan nagyobb cégek, vagy cégcsoportok postázási tevékenységéhez kapcsolódnak.

KINEK AJÁNLJUK?

A szolgáltatásunk igénybevételéhez szükséges szerződést minden esetben speciálisan és ügyfélre szabottan alakítjuk ki. Főleg irodaházak, ipari parkok, nagyobb intézmények vagy a több telephellyel rendelkező vállalatok számára nyújtunk praktikus postázási tevékenységet.

MILYEN ELŐNYEI VANNAK A KOMPLEX POSTÁZÁSI SZOLGÁLTATÁSNAK?

  • Valóban komplex – A szolgáltatás legnagyobb előnye összetettségében rejlik: a küldemények előállításától a belső postázásig számtalan feladatot veszünk le ügyfeleink válláról.
  • Professzionális – A sok-sok év során megszerzett gyakorlati tapasztalatra építve biztosítunk Önnek innovatív, a kor igényeinek maximálisan megfelelő megoldásokat. Szolgáltatásunk alapja a megbízható technikai háttér és munkatársaink magas szakmai felkészültsége.

MILYEN ELEMEI VANNAK A SZOLGÁLTATÁSNAK?

  • Küldemények előállítása, előkészítése – A szolgáltatás első lépéseként, kimenő postai küldeményeit készítjük elő feladásra. Ez a tevékenység magában foglalja a küldemények előállítását, kinyomtatását, címzését, borítékolását. Igény szerint a levelek előállításához szükséges alapanyagokat is biztosítjuk. Szintén része a tevékenységnek a levelek azonosítóval, postai jelzőkkel történő ellátása vagy a küldeményekhez szükséges nyomtatványok kitöltése is. A feladott küldeményekre vonatkozó információkat elektronikus feladójegyzékbe foglaljuk.
  • Küldemények postai feladása, érkező küldemények kezelése – Szolgáltatásunk másik eleme a levelek postára szállítása és feladása. A szállítást mindig azonos, előre egyeztetett időintervallumban végezzük. Az érkező küldemények kezelésekor a szolgáltatáshoz kapcsolódó feladatokat vagy a postán, vagy partnerünk telephelyén végezzük el. A vállalata számára érkező leveleket postafiókban gyűjtjük, amelyeket azután előre egyeztetett időpontban az egyes fiókokhoz rendelt címekre szállítjuk.
  • Belső postázás – A belső postázással kapcsolatos feladatokat a megrendelő telephelyén kialakított postai munkahelyen látjuk el. A telephelyek között naponta egyszer vagy több alkalommal átvesszük és kézbesítjük a belső levelezésükkel kapcsolatos küldeményeket. Ha a vállalat egy városon belül több telephellyel rendelkezik, a telephelyek közötti postázás belső iratkezelésnek minősülhet (kivéve Budapest), így ezek a küldemények nem kerülnek hagyományos értelemben vett postai felvételre, hanem a postai járat segítségével jutnak a címzett telephelyre. A levelek részleg- és irodaszintű kézbesítéseként, a telephelyre érkező levelek szétosztására kétféle megoldást is kínálunk. Az egyik, amikor munkatársunk egy meghatározott központi helyen, szervezeti egységenként, osztályonként fiókokba rendezetten osztja szét és kézbesíti az érkezett anyagot, a másik megoldás, hogy minden szervezeti egység számára személyesen, bejárva az adott telephelyet kézbesíti ki a küldeményeket. Az iratkezelés során a levelezési rendszerben képződő levelek, dokumentumok, iratok iktatószámmal való ellátását, az ügyfél elektronikus dokumentumkezelő szoftverében történő kezelését is biztosítjuk.
  • További szolgáltatási elemek – A belső postázási szolgáltatás kivételével a felsorolt postázási feladatok mindegyikét a postán is el tudjuk látni. A belső postázási feladatok ellátását kihelyezett munkahelyen végezzük el, de működtetését ajánljuk abban az esetben is, amennyiben Ön igénybe veszi a küldeményelőkészítési szolgáltatásunkat. A kihelyezett munkahelyen felmerülő feladatok ellátását a feladat volumenének megfelelően teljes vagy részmunkaidőben vállaljuk. Arra is lehetőséget nyújtunk, hogy vállalatának munkatársai kihelyezett postánkon kényelmesen és gyorsan intézhessék magánéletük postázással kapcsolatos feladatait is (levélfeladás, csekkbefizetés stb.).
Kapcsolódó szolgáltatások ikon

Kapcsolódó szolgáltatások