Elektronikus feladójegyzék

AHOGY A JÖVŐBEN adnak majd FEL

Jelenleg kézzel vagy gépi nyomtatással készíti feladójegyzékét? Takarítson meg cégének hasznos időt azzal, hogy az elektronikus feladójegyzék nyújtotta kényelmi szolgáltatásokkal él!

MILYEN ELŐNYEI VANNAK AZ ELEKTRONIKUS FELADÓJEGYZÉKNEK?

  • Kényelmes és egyszerű

Ha cége rendszeresen nagy mennyiségű küldeményt ad postára, szolgáltatásunkkal csökkentheti a cége profiljába nem tartozó tevékenységekre fordított időt, kiváltva a kézzel írt vagy a nyomtatott feladókönyvet. A program a munkanap lezárásakor egyszerűen, egy kattintásra elkészít a feladójegyzéket küldeményeiről. Eltérés esetén az adat-visszaírást a posta végzi el.

  • Takarékos és kényelmes

A szolgáltatásunkkal nem kevés feladási időt takaríthat meg. A visszaigazolásokat mi nyomtatjuk ki, így cége a papírral is takarékoskodhat. Feladójegyzékét az Országos Logisztikai Központban feladhatja mágneslemezen, CD-n, pendrive-on vagy e-mailen, az IPH-s postákon mágneslemezen vagy pendrive-on.

  • Rugalmas

Az elektronikus feladójegyzék alkalmazható ajánlott és közönséges levélküldeményekhez, az MPL postacsomaghoz, az EMS küldeményekhez, az időgarantált, az Egyszerűsített utánvétkezeléses (EUV), MPL Üzleti és MPL Netcsomagokhoz. Ön a program alkalmazásakor két megoldás közül is választhat: a műszaki specifikáció alapján elkészíti az elektronikus feladójegyzék programot - amit a sikeres bevizsgáltatást követően alkalmazhat is -, a másik megoldásként szoftverfejlesztő cégektől ( Postaktív Kft., Canlu Software Kft., GreenDoc Systems Kft., APS Szoftver, e-Corvina Kft) megvásárolhatja a posta által bevizsgált programokat. .

  • Kedvezményekkel jár

Igénybevétel esetén Ön 1 % kedvezményre jogosult, amely a belföldi levél, a belföldi levelezőlap, a képes levelezőlap, a hivatalos irat, a címzett reklámküldemény illetve a MPL postacsomag súlydíjára, a különszolgáltatások díjaira, valamint a különleges kezelés díjára egyaránt értendő.

MILYEN ÁRON VEHETI IGÉNYBE?

A Posta által értékesített szoftverek áráról érdeklődjön postai kapcsolattartójánál.

HOVÁ FORDULHAT TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT?

Az elektronikus feladójegyzék program igénybevételével kapcsolatban keresse postai kapcsolattartóját vagy Ügyfélszolgálatunkat a 06-1-767-8282 telefonszámon vagy e-mailben!

További hasznos tudnivalók