mpb_folyamatos_akcio_fejlec

Folyamatos díjas életbiztosítási akció

Egy-egy iPhone X okostelefont sorsolunk ki

pb_akcio_iphone_feher

- a „Kalkuláltasson, és nyerjen egy iPhone X okostelefont!” elnevezésű játékunkban PostaSzemünkfénye, PostaNyugdíj Aranytartalék, PostaMozaik Megtakarítás, PostaÖrökhagyó vagy PostaGyógyír folyamatos díjas életbiztosításokhoz kapcsolódó előkalkulációt készíttetnek, és/vagy

- a „Gondoskodásával iPhone X okostelefont nyerhet!” elnevezésű játékunkban PostaSzemünkfénye, PostaNyugdíj Aranytartalék, PostaNyugdíj Prémium, PostaMozaik Megtakarítás, PostaÖrökhagyó vagy PostaGyógyír életbiztosítási szerződést kötnek, az első esedékes díjrészletet kifizetik, és szerződésük a sorsolás napján érvényben van.

A nyereményjáték részleteiről a Posta Biztosító oldalán olvashat.


Legyen Öné egy Alcor Access tablet ajándékba!

pb_tablet_akcio

Ha 2018. január 29. és 2018. március 31. között legalább 10 éves tartamú érvényes PostaNyugdíj Aranytartalék nyugdíjbiztosítást vagy PostaSzemünkfénye megtakarítással egybekötött életbiztosítást köt, és a szerződésének havi díja legalább 15 000 Ft, egy Alcor Access Q784C tabletet kap ajándékba.

Az akció részleteiről a Posta Biztosító oldalán olvashat.Már 6 500 Ft havi díjjal!

2018. január 29. és 2018. március 31. között, tartamtól függetlenül, már 6 500 Ft-os havi díjjal megköthető a PostaSzemünkfénye megtakarítással egybekötött életbiztosítás!