Hűségkártya_aloldali_bannerek_1920x1080px_1_v2

Az ÉnPostám Hűségprogram a Magyar Posta Zrt. hűségprogramja, melyben a Posta lakossági ügyfelei az állandó és időszakos kedvezményeken felül pontokat gyűjthetnek és válthatnak be több, mint 2000 kijelölt postán postai ügyintézésük során, ezen kívül rendszeresen részt vehetnek nyereményjátékokban, jutalomsorsolásokon.

CSATLAKOZZON MOST HŰSÉGPROGRAMUNKHOZ A GARANTÁLT AJÁNDÉKÉRT, VAGY AKÁR VIGYE HAZA HAVI FŐDÍJUNKAT!

Hűségkártya_nyeremények_181x174px_v2

Ha most igényli ÉnPostám kártyáink egyikét, és az igénylés során marketing hozzájárulást is ad, megajándékozzuk egy képtartós hűtőmágnessel.

Sőt, ha legalább egyszer használja új kártyáját pontgyűjtésre a promócióban megjelölt időszak alatt, elektromos rollert is nyerhet!*

IDŐSZAKOK

1. időszak:

Kártyaigénylés: 2022. október 5 –31., Kártyahasználat határideje: november 16.
Sorsolás: 2022. november 21.

2. időszak:

Kártyaigénylés: 2022. november 1–30.,
Kártyahasználat határideje: december 16.
Sorsolás: 2022. december 21.

Hogyan tud csatlakozni?

Postán

Kérje igénylőlapunkat az Önhöz legközelebb eső postán!

Online

Látogasson el a  www.posta.hu/husegkartya oldalra és kövesse az útmutatást!

Ügyfélkapuval történő azonosítás után, a  www.posta.hu oldalon – regisztrációt követően – online is  igényelhet ÉnPostám kártyát, melyet fizikai kártyaigény esetén akár 5 munkanap alatt postázunk Önnek. Virtuális kártyája megjelenítéséhez elektronikus levélben küldjük meg Önnek a szükséges információkat.
ÉnPostám kártyája regisztrációjával napra készen nyomon követheti pontegyenlegét, pontszámlája történetét, valamint online is igényelhet – akár okostelefonjáról – egyes kényelmi szolgáltatásokat (pl. küldeményőrzés, küldemények utánküldése, ismételt kézbesítés). Ezen felül a Hűségprogram tagjai partnereink által nyújtott kedvezményekre is jogosultak.