Hűségkártya_aloldali_bannerek_1920x1080px_1_v2

Az ÉnPostám Hűségprogram a Magyar Posta Zrt. hűségprogramja, melyben a Posta lakossági ügyfelei az állandó és időszakos kedvezményeken felül pontokat gyűjthetnek és válthatnak be több, mint 2000 kijelölt postán postai ügyintézésük során, ezen kívül rendszeresen részt vehetnek nyereményjátékokban, jutalomsorsolásokon.

 

A nyertesek listája ide kattintva látható. Gratulálunk!

CSATLAKOZZON MOST HŰSÉGPROGRAMUNKHOZ A GARANTÁLT AJÁNDÉKÉRT, VAGY AKÁR VIGYE HAZA HAVI FŐDÍJUNKAT!

Hűségkártya_nyeremények_181x174px_v2

Ha most igényli ÉnPostám kártyáink egyikét, és az igénylés során marketing hozzájárulást is ad, megajándékozzuk egy képtartós hűtőmágnessel.

Sőt, ha legalább egyszer használja új kártyáját pontgyűjtésre a promócióban megjelölt időszak alatt, elektromos rollert is nyerhet!*

IDŐSZAKOK

1. időszak:

Kártyaigénylés: 2022. október 5 –31., Kártyahasználat határideje: november 16.
Sorsolás: 2022. november 21.

2. időszak:

Kártyaigénylés: 2022. november 1–30.,
Kártyahasználat határideje: december 16.
Sorsolás: 2022. december 21.

Hogyan tud csatlakozni?

Postán

Kérje igénylőlapunkat az Önhöz legközelebb eső postán!

Online

Látogasson el a  www.posta.hu/husegkartya oldalra és kövesse az útmutatást!

Ügyfélkapuval történő azonosítás után, a  www.posta.hu oldalon – regisztrációt követően – online is  igényelhet ÉnPostám kártyát, melyet fizikai kártyaigény esetén akár 5 munkanap alatt postázunk Önnek. Virtuális kártyája megjelenítéséhez elektronikus levélben küldjük meg Önnek a szükséges információkat.
ÉnPostám kártyája regisztrációjával napra készen nyomon követheti pontegyenlegét, pontszámlája történetét, valamint online is igényelhet – akár okostelefonjáról – egyes kényelmi szolgáltatásokat (pl. küldeményőrzés, küldemények utánküldése, ismételt kézbesítés). Ezen felül a Hűségprogram tagjai partnereink által nyújtott kedvezményekre is jogosultak.