Komplex logisztika

LOGIKUS, HOGY CSAK VELÜNK!

Teljes körű logisztikai szolgáltatás, – amelyhez az ország legnagyobb logisztikai háttere, valamint cégünk kiterjedt bel- és külföldi kapcsolatrendszere és az egész országot lefedő hálózata nyújt tökéletes alapot!

MILYEN ELŐNYÖKKEL JÁR KOMPLEX LOGISZTIKAI SZOLGÁLTATÁSUNK?

  • Megbízható és kényelmes

Informatikai és műszaki technológiai hátterünkre alapozva, stratégiai partnerek ellátási láncába beépülve valóban levesszük a gondot ügyfeleink válláról! Az Önök minél teljesebb kényelme érdekében testre szabott, a teljes vállalati folyamatot lefedő logisztikai szolgáltatást biztosítunk: a termékek beszállításától kezdve, a tárolási, komissiózási, csomagolási, és egyéb értéknövelt szolgáltatásokon keresztül a vevőhöz történő kézbesítésig professzionálisan valósítjuk meg a ránk bízott feladatokat.

  • Sokoldalú

A hosszú távú stratégiai partnerség mellett részleges vagy teljes körű logisztikai outsourcing szolgáltatást is nyújtunk partnereinknek, valamint alkalomszerű logisztikai szolgáltatásokat is ellátunk. Legyen szó például egy (B2C) marketing kampányt kísérő, több ezres feladást jelentő, akár prompt jellegű rendelés-összeállításról, vagy többé–kevésbé homogén termékeket tartalmazó csomagok készítéséről, melyekhez kiegészítőket (használati utasítást, kisebb tárgyakat, promóciós anyagokat, stb.) kell hozzárendelni, vagy több termékből egy terméket összeállítani – minden esetben sokoldalúan állunk ügyfeleink rendelkezésére!

  • Összetett

Szolgáltatásunk része az áru beszállítása raktárunkba: a gyártás helyéről, belföldről vagy akár külföldről. Itt betárolást, tárolást, készletnyilvántartást, leltárt, illetve visszáru kezelést és adatkezelést látunk el, mely igényei szerint a teljes folyamat dokumentálását, és a valós idejű, maximális információnyújtást jelenti. Szintén szolgáltatásunk részeként elkészítjük megrendeléseit, melynek része a finishing (csomagolás, címkézés) és egyéb értéknövelt szolgáltatások. Az árukat csomagként vagy darabáruként szállítjuk, de vállaljuk raklap, vagy amorf áruk szállítását is nappali vagy éjszakai kézbesítéssel, 24 vagy 48 órás határidővel. Megrendeléseit fogadjuk.

Hol végezzük szolgáltatásunkat?

Raktárépületünk az East Gate Business parkban (Fót - Akácoson) található az M3 és M0 találkozásánál. Az egyik legjobb elérhetőséggel rendelkező ipari területen helyezkedik el. A 9600 m2-en, a legkorszerűbb anyagmozgató gépekkel és komissiózó rendszerekkel felszerelt raktártérben, tapasztalt munkaerővel és a változó igényekhez rugalmasan alkalmazkodó technológiával folyó munka maximális megbízhatóságot nyújt a partnereink részére.

HOVÁ FORDULHAT TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT?

Keresse Ügyfélszolgálatunkat a 06/1 333-7777 telefonszámon, vagy szakértőinket a e-mail címen!