Mpl futárszolgálat

Csak kérje, és a futár máris előáll!

Nincs idő! A csomagnak azonnal indulnia kell – és a lehető leghamarabb meg is kell, hogy kapják! Hívja leggyorsabb belföldi szolgáltatásunkat és futárunk már viszi is fontos vagy bizalmas jellegű küldeményét!

Az MPL Futárszolgálat előnyei

  • Gyors

Küldeményét időgarantált alapszolgáltatásunk részeként az Ön telephelyén vagy címén vesszük fel. Helyi szállítás esetén a küldeményeket legkésőbb a felvételt követő 10 órán belül, távolsági szállítás estén pedig a megállapodásunknak megfelelő határidőig kézbesítjük. Amennyiben ez a mi hibánkból nem teljesül, a feladási alapdíj kétszeresét térítjük meg.

  • Kedvezményes

Kedvezményes díjat alkalmazunk, ha egyszerre több küldemény kerül feladásra, valamint abban az esetben is, ha körfutárunkat veszi igénybe.

  • Rugalmas

Feladóként bármely időpontban rendelkezhet küldeménye címzettjének vagy címzésének a megváltoztatásáról vagy igény szerint telefonon tájékoztatást kérhet a kézbesítésről. Sikertelen kézbesítés esetén küldeményét raktárunkba szállítjuk.

  • Igényeihez szabható

Speciális igényei vannak? Különdíjért egyéb megbízásokat, például jegyvásárlást is kérhet tőlünk. Plusz szolgáltatásként igényelhet 10 percen túli fuvarvárakoztatást, címzett fizet, vagy árufizetés szolgáltatást, sikertelen kézbesítési kísérlet esetén ismételt kézbesítést vagy kézbesíthetetlen küldemények esetében visszaszállítást is.

Milyen áron veheti igénybe?

A szolgáltatás díját 27 % ÁFA terheli, melyet átutalással (vagy készpénzben) lehet kiegyenlíteni. A szolgáltatás kizárólag előzetes szerződéskötés esetén vehető igénybe, kérjük, hogy érdeklődés esetén keresse ügyfélszolgálatunkat a (06-1)333-7777-es számon.

HOVÁ FORDULHAT TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT?

A szolgáltatás Budapesten és a Budapest környéki településeken az ingyenes 06/80 299 929-es zöld számon vagy honlapunkon keresztül  on-line érhető el. Budapesten és környékén emellett a (06-1) 333-7777-es és a (06-1) 222-7777-es telefonszámon, további településeken a (06-1) 333-7777-es telefonszámon,  on-line vagy a helyi postákon érhető el.

TOVÁBBI HASZNOS TUDNIVALÓK

Szolgáltatásunk Budapesten és az ország nagyobb városaiban érhető el, bővebb információkat az MPL futárszolgálat felvevőhelyek listáját megnyitva talál.
MPL Futárszolgálat Általános Szerződési Feltételeiről (felvétel, csomagolás, súly- és mérethatárok, stb.) a Postai szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei oldalon elérhető Terméklapokon olvashat.