Postai számlabefizetési megbízás (fehér csekk)

KÉZBŐL Bankszámlára

Amennyiben az Ön cége által nyújtott szolgáltatás esedékes díját Ügyfelei a postán szeretnék befizetni fizetési számlájára, országos hálózatunknak köszönhetően Postai számlabefizetési megbízáson könnyen, kényelmesen és gyorsan megtehetik.

  • Szolgáltatásunkat nagy ügyfélkörrel rendelkező lakossági számlákat kiállító gazdasági társaságok, így főként közüzemi szolgáltatók (víz, csatorna, hulladékkezelők, áram, gáz, távhő), távközlési szolgáltatók, biztosítótársaságok, pénzügyi szolgáltatók, illetve állami intézmények részére ajánljuk. Továbbá azon cégeknek, amelyek ügyfelei eddig is jelentős számban vették igénybe a Készpénzátutalási Megbízás (sárga csekk) szolgáltatásunkat.
  • Gyors, egyszerű, környezetbarát
  • A piaci igényeknek megfelelően ezzel a közvetlen kapcsolaton alapuló szolgáltatással egy gyorsabb, kényelmesebb, költséghatékonyabb szolgáltatást kívánunk Üzletfeleink és befizető ügyfeleik részére biztosítani.
  • A szolgáltatás díjstruktúrája egyszerűbb a jelenlegi fizetési számlára készpénzbefizetést lehetővé tevő szolgáltatás díjstruktúrájánál.
  • Az új szolgáltatásnál kizárólag elektronikus számítógépes adatállományok, kizárólag hálózaton kerülnek átadásra közvetlenül a kedvezményezett számlatulajdonos részére.
  • A Készpénzátutalási megbízáshoz hasonlóan, a meghatározott feltételek betartása mellett lehetőség van újrahasznosított alapanyag használatára is. A szolgáltatáshoz szükséges Postai számlabefizetési megbízás nyomtatvány megszemélyesítését, nyomtatását és borítékolását komplex szolgáltatás keretében – a Posta Csoport tagjaként – az EPDB Zrt. is vállalja.
  • A befizető ügyfelek készpénzben vagy bankkártyával is befizethetik a Postai számlabefizetési megbízás összegét. A bankkártyával történő csekkbefizetésről itt talál további információkat.
  • A szolgáltatás igénybevétele a kedvezményezett számlatulajdonossal közvetlenül megkötött szerződés alapján lehetséges. A díjat a kedvezményezett számlatulajdonos partnereinknek számlázzuk. A díjakat az erre vonatkozó, Postai számlabefizetési megbízás és egyéb kapcsolódó szolgáltatások díjairól szóló Hirdetményünk, illetve a szerződés tartalmazza.
  • A szolgáltatás lakossági Ügyfeleinket érintő részletes igénybevételi feltételeit a Megbízó/Befizetők részére szóló, Postai számlabefizetési megbízás szolgáltatás az Általános Szerződési Feltételek tartalmazza.