Takarekbank_Olympic_bankcard_promotion_Posta_website_slider_1920x400

Sportos kiadás győztes formában
- Visa Olimpiai Játékok Tokyo 2020 témájú bankkártyák

A Visa kártyatársaság több mint 30 éve elkötelezett támogatója az Olimpiai Játékoknak. Az idei évben megrendezésre kerülő Tokyo 2020 Olimpiai Játékok tiszteletére egyedi bankkártyákat tervezett, amelyek Magyarországon egyedülállóan csak a Takarékbankban érhetőek el.

Hogyan nyerheti meg a Panasonic TV-k egyikét?

takszov tv kicsi
  • Nyisson 2021. május 3. és 2021. július 31. között lakossági bankszámlát Visa Tokyo 2020 témájú bankkártyával, vagy ugyanebben az időszakban cserélje le meglévő lakossági Visa Unembossed vagy Visa Classic típusú bankkártyáját* Visa Tokyo 2020 témájú bankkártyára.
  • Aktiválja új bankkártyáját.
  • Vásároljon bankkártyájával a számlanyitást vagy kártyacserét követő hónapban legalább 5 alkalommal összesen 50 000 Ft értékben.
  • Ha a fenti feltételeket teljesíti, és kártyás vásárlása a Bank által előzetesen meghatározott időpontok valamelyikéhez legközelebb esik, úgy megnyerheti a Panasonic TV készülékek egyikét a Visa-nak köszönhetően.

Visa Olimpiai Játékok Tokyo 2020 témájú bankkártyáink A POSTÁKON az alábbi bankszámlákhoz igényelhetőek:

  1. Takarék Díjfaragó Lakossági Bankszámla
  2. Takarék Aktivitás Lakossági Bankszámla
  3. Takarék Flotta Bankszámla
  4. Takarék Flotta Prémium Bankszámla

Kártyacsere esetén a kártyához kapcsolódó bankszámla típusa nem korlátozott.

Miért előnyös a Visa bankkártyák használata?

A Visa nem csak a világ egyik vezető fizetéstechnológiai vállalata, hanem forgalma alapján a legnagyobb bankkártyatársaság Európában és a világon.

Visa bankkártyáját a világ legtöbb helyén elfogadják, akár a szolgáltatás helyszínén POS-en történő vásárláskor, akár online, interneten keresztül szeretne fizetni.

Bankkártyájával gyorsan és biztonságosan fizethet.

A Visa már több mint egy biztonságos fizetési rendszer:

  • Folyamatosan dolgozik a fizetési élmény javításán, felgyorsításán.
  • Különböző megoldásokkal bővíti az elérhetőségét, elfogadásának lefedettségét.

Lakossági Visa Unembossed bankkártya:

olimpia_kartya_lakos_01_250x200

 

 

 

 

 

Lakossági Visa Classic bankkártya:

olimpia_kartya_lakos_02_250x200


 

 

 

 

 

 

* A bankkártya csere technikai költsége 1 551 Ft. Kártyacsere esetén korlátozás nélkül minden lakossági bankszámla részt vesz az akcióban.

A Takarék Díjfaragó Lakossági Bankszámla, a Takarék Aktivitás Lakossági Bankszámla, a Takarék Flotta Bankszámla, a Takarék Flotta Prémium Bankszámla és a Visa Olimpiai Játékok Tokyo 2020 témájú bankkártyák a Takarékbank Zrt. termékei. A Magyar Posta Zrt. a Takarékbank Zrt. közvetítője, többes kiemelt közvetítői engedélyének száma: EN-I-871/2010.

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek, a kondíciók módosításának a jogát a Takarékbank Zrt. fenntartja. A termékre és az akcióra vonatkozó részleteket és feltételeket a Takarékbank Lakossági Akciós Termékek Hirdetménye, továbbá a Lakossági és Vállalati Bankkártyák Üzletszabályzata és Általános Szerződési Feltételei, a Takarékbank Zrt. Lakossági Bankkártya Szolgáltatás Hirdetménye, valamint a bankszámlák számlavezetési és tranzakciós díjaira vonatkozó információkat a Takarékbank Zrt. Fizetési számlák és fizetési számlákhoz kapcsolódó betétek Általános Szerződési Feltételei, a Takarékbank Zrt. Lakossági Fizetési Számlatermékek Hirdetménye, a Takarékbank Zrt. Lakossági Prémium, Prémium Portfolió és Private Fizetési Számlatermékek Hirdetménye és a Takarékbank Zrt. Lakossági Flotta Számlatermékek hirdetménye megnevezésű dokumentumok tartalmazzák, amelyek elérhetők a kijelölt postákon és a posta.hu oldalon. A Takarék Díjfaragó Lakossági Bankszámla, a Takarék Aktivitás Lakossági Bankszámla, a Takarék Flotta Bankszámla, a Takarék Flotta Prémium Bankszámla és a Visa Olimpiai Játékok Tokyo 2020 témájú bankkártyák a bankfiókokban és a kijelölt postákon érhető el, amely posták a posta.hu oldalon találhatóak.
A bankkártyát az MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. bocsátja ki és a Takarékbank Zrt. mint függő kiemelt közvetítő értékesíti.

OBA logo

A Takarékbank Zrt. bankszámlái és betétei az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak. További részletek és feltételek az oba.hu oldalon találhatóak.

Paragrafus ikon

Kapcsolódó szolgáltatások