posta_orokhagyo_fejlec

postaörökhagyó - TEMETKEZÉSI CÉLÚ FOLYAMATOS DÍJAS ÉLETBIZTOSÍTÁS

Méltóság Önnek, segítség szeretteinek!

Ifjú éveinken túljutva egyre gyakrabban gondolunk az elmúlásra. Az ismerősök, családtagok fájdalmas elvesztése, a betegségek felidézhetik bennünk a kérdést: vajon meddig élünk, és mennyi időt tölthetünk szeretteinkkel? Még éltünkben hogyan gondoskodhatunk róluk, arról az időszakról, amikor mi már nem leszünk?

Súlyos gondokat, nagy terheket vehetünk le a vállukról, ha még időben megteremtjük a végső búcsúztatónk és a tisztességes temetés körülményeit. Ebben nyújt segítséget a PostaÖrökhagyó temetkezési célú folyamatos díjas életbiztosítás.

A PostaÖrökhagyó folyamatos díjas életbiztosítást azoknak ajánljuk, akik

  • gondoskodni szeretnének temetésük várható költségeinek fedezéséről, hiszen szeretteikre épp elég terhet ró a gyász fájdalma,
  • számára fontos a méltó végtisztesség,
  • egyedülállók, nincsenek olyan közeli hozzátartozóik, akik a temetés kiadásait felvállalnák.
PB_Orokhagyo_abra_uj_202102

A PostaÖrökhagyó temetkezési célú életbiztosítást 55-től 78 éves korig bárki egyszerűen megkötheti a postákon. Nincs szükség hozzá sem orvosi vizsgálatra, sem egészségügyi kockázat-elbírálásra. A Biztosított halála esetén a biztosító kifizeti az aktuális biztosítási összeget a szerződésben megjelölt Kedvezményezett(ek) részére, akik lehetnek családtagok, ismerősök vagy akár temetkezési szolgáltató is. A kifizetés pedig akár 2 órán belül is megtörténhet.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A termékhez kapcsolódó gyakori kérdésekről itt tájékozódhat!

A Magyar Posta Zrt. a biztosítás értékesítés során a Magyar Posta Életbiztosító Zrt. függő biztosításközvetítőjeként jár el.

Paragrafus ikon

Kapcsolódó tájékoztatók