mozaik_v2

POSTAMOZAIK MEGTAKARÍTÁS - ÁLTALÁNOS CÉLÚ ÉLETBIZTOSÍTÁS ÉS MEGTAKARÍTÁS

Váltsa valóra álmait lépésről lépésre!

Életünk különböző szakaszaiban más és más értékek és célok válnak számunkra fontossá, illetve egy-egy életszakaszban sem egyetlen cél lebeg a szemünk előtt. Ahhoz, hogy terveinket megvalósítsuk, pénzre van szükségünk, hiszen elkölteni azt célszerű, amit félretettünk. A PostaMozaik Megtakarítás-sal kisebb összegek rendszeres megtakarításával, „a sok kicsi sokra megy” elven tehetünk félre céljaink megvalósítására, és közben a váratlan kiadásokra is felkészülhetünk. Segítségével megvalósíthatjuk álmainkat, legyen szó akár a saját, akár a családunk jövőjéről, terveiről.

MPB_Mozaik_Puzzle
 • Ideális közép- és hosszú távú megtakarítási forma, a tartam végén szabadon felhasználható.
 • A folyamatos díjas megtakarítás a 10. év után kamatadómentes a jelenleg hatályos adójogszabályok szerint.
 • A tartam végén az Önnek járó pénz tetszés szerint egy összegben vagy járadék formájában is igényelhető.
 • Rugalmasan módosítható díjfizetés a szerződési feltételek szerint.
 • Díjátvállalás - munkanélküliség esetén kiegészítő biztosítás választható.
 • A jelenlegi jogszabályok szerint a szolgáltatást nem terheli öröklési illeték, a haláleseti szolgáltatás nem része a hagyatéknak.
 • A 65. életévét be nem töltött biztosítottak esetén az alapbiztosítás baleseti eredetű halál esetére szóló szolgáltatást is tartalmaz, melynek összege 300.000 Ft. Amennyiben a szerződés megkötésekor a biztosított már betöltötte 65. életévét, az alapbiztosítás 300.000 forintos közlekedési baleseti eredetű halál esetére szóló szolgáltatást tartalmaz.
 • Alacsony havi díjjal – már havi 6.000 Ft-tal – is elindíthatja (legalább 20 éves tartam választása esetén), amelyet később megnövelhet, sőt alkalmanként nagyobb összegű befizetésekkel (rendkívüli díj minimum 50.000 Ft) is hozzájárulhat a lejárati kifizetés növeléséhez.
 • A befizetett rendkívüli díjak terhére részösszegek (legalább 50.000 Ft) vehetőek ki.
 • A visszavásárlására legkorábban a 30 napos felmondási határidőt követően van mód, ahogy a szerződés díjmentes leszállítására is, amennyiben a díjmentesen leszállított biztosítási összeg pozitív értékű.

Az alapbiztosítás mellé négyféle kiegészítő biztosítás választható igény szerint:

 1. Kockázati életbiztosítás: a biztosított halála esetén a biztosító a választott biztosítási összegnek megfelelő szolgáltatást fizeti ki a haláleseti kedvezményezettnek.
 2. Baleseti eredetű rokkantsági biztosítás: 25%-os vagy azt meghaladó végleges rokkantság esetén a biztosító térít.
 3. Baleseti eredetű műtéti térítés: a biztosító a biztosítotton baleset következményeként elvégzett műtét esetén is térít
 4. Díjátvállalás munkanélküliség esetén: a biztosított munkanélkülivé válása esetén a biztosító – 3 havi várakozási idő után – legfeljebb 6 hónapon keresztül átvállalja a biztosítási díjak fizetését.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A termékhez kapcsolódó gyakori kérdésekről itt tájékozódhat!

Paragrafus ikon

Kapcsolódó tájékoztatók