PB_postahu_Mozaik_termekaloldal_1920x400

Megtakarítunk, hogy megvalósítsuk álmainkat

 

A PostaMozaik Megtakarítás egy olyan életbiztosítás, amely megfelelő választás lehet azoknak, akik a mai változó világban anyagi biztonságra vágynak, és rendszeres megtakarítással kívánnak erről gondoskodni, továbbá azoknak a szülőknek és nagyszülőknek, akik gyermekeik, unokáik javára kívánnak takarékoskodni, valamint azok számára is, akik lakásvásárlás vagy lakásfelújítási célokat szeretnének megvalósítani.

Váltsa valóra álmát, mi segítünk Önnek!

Megtakarítás az Önnek fontos célok elérésére

PB_aloldal_Mozaik_static_150x130_autogyerek

A  tartam végén a hozamokkal és – megszakítás nélküli díjfizetés esetén további elérési biztosítási összeg növekménnyel növelt biztosítási összeg szabadon felhasználható váratlan kiadások fedezésére, autóvásárlásra vagy bármilyen más célra.

 

 

Gyermekek, unokák javára

PB_aloldal_Mozaik_static_150x130_unoka

Azoknak a szülőknek és nagyszülőknek is ajánljuk, akik gyermekeik, unokáik javára kívánnak takarékoskodni, az ő tanulmányaikat vagy életkezdésüket szeretnék támogatni.
A PostaMozaik Megtakarítás Ön által megjelölt kedvezményezettje a tartam végén egy összegben vagy járadék formájában is megkaphatja a neki szánt összeget. Fontos előnye, hogy egészségügyi állapotfelmérés nélkül megköthető, és akár 10 000 forint havi díjjal elindítható.

 

Lakásfelújításra, lakásvásárlásra

PB_aloldal_Mozaik_static_150x130_lakas

Otthonunk hű tükre életünk változásainak: átalakul, ha családot alapítunk, s akkor is, ha gyermekünk kirepül a fészekből. Új funkciókkal bővül, ha pályát módosítunk, új szabadidős tevékenységbe kezdünk, megváltoznak kényelmi és esztétikai elvárásaink. A problémák egy ideig kisebb beruházásokkal is orvosolhatók, évtizedes távlatban azonban már elkerülhetetlen egy komolyabb felújítás vagy csere, ami már többmilliós anyagi hátteret igényel. Ha ennek tudatában a PostaMozaik Megtakarítást választjuk, nem kell tartanunk sem a hitelfelvételtől, sem megélhetésünk veszélyeztetésétől, hiszen havi megtakarításaink előre szavatolják otthonunk fejlesztésének, bővítésének lehetőségét.

 

Milyen további előnyöket kínál Önnek?

  • Szabadon felhasználható elérési összeg.
  • 15%-kal megnövelt elérési biztosítási összeg, ha a választott díjat megszakítás nélkül fizeti a tartam végéig.
  • Ideális közép- és hosszú távú megtakarítási forma: személyes elképzeléseinek megfelelően a tartam végén szabadon felhasználható.
  • A tartam végén a szolgáltatás tetszés szerint egy összegben vagy járadék formájában is igényelhető.
  • Rugalmasan módosítható díjfizetés a szerződési feltételek szerint.
  • Kockázati életbiztosítás, baleseti eredetű egészségkárosodás, baleseti eredetű műtéti térítés és díjátvállalás munkanélküliség esetén kiegészítő biztosítások is választhatók.
  • A folyamatos díjas megtakarítás a 10. év után mentes a kamatadótól és a szociális hozzájárulási adótól, a mindenkori adójogszabályok szerint
PostaMozaik-Megtakarítás_puzzle_ábra_700

Hol lehet megkötni?
PostaMozaik Megtakarítás szerződését az Önhöz legközelebb eső postán kötheti meg.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A termékhez kapcsolódó gyakori kérdésekről itt tájékozódhat!

A Magyar Posta Zrt. a biztosítás értékesítés során a Magyar Posta Életbiztosító Zrt. függő biztosításközvetítőjeként jár el.

Paragrafus ikon

Kapcsolódó tájékoztatók