PB_postahu_nyugdij_fiatal_akciosaloldal_1920x400

Kezdd könnyen és kényelmesen az öngondoskodást!

Ugye Te is azok közé tartozol, akik nem veszik félvállról a dolgokat? A jövőt se vedd úgy, hiszen ezen is múlik, hogy ne kelljen lemondanod majd álmaidról és megszokott életszínvonaladról.

  • Most akár két mozijegy árából elkezdhetsz gondoskodni a jövődről.
  • A nyugdíjbiztosításhoz ráadásul állami támogatás is jár, ami évente 20 százalékos, akár 130 ezer forintos adójóváírást jelent.*
  • Ne késlekedj, mert a halogatásnak ára van!
  • A szüleid is megköthetik számodra a nyugdíjbiztosításodat, segíthetnek neked elindulni az úton, majd később átadhatják neked a díjfizetés felelősségét és lehetőségét is.

* A 2022. februárban esedékes, gyermeket nevelőknek járó szja-visszatérítés ezt befolyásolhatja.

2021.11.15. és 2021.12.31. között már havi 3 500 forinttól elindíthatod előtakarékosságodat, PostaNyugdíj Aranytartalék nyugdíjbiztosítás megkötésével. Ennek feltétele, hogy a szerződés Biztosítottja 35 éves vagy fiatalabb legyen, elektronikus kommunikációt és csoportos banki fizetési módot válasszon.

PB_nyugdij_fiataloknak_laptop_150x130

Gyere be a postára, kösd meg nyugdíjbiztosításodat, és nyerj egy MacBook Air laptopot!

2021.11.15. és 2021.12.31. között a Postán megkötött PostaNyugdíj Aranytartalék nyugdíjbiztosításoddal Apple MacBook Air 13" laptopot nyerhetsz a 2022. február 8-i sorsoláson. Feltételek: a Biztosított 35 éves vagy fiatalabb legyen, a szerződés elektronikus kommunikációval és csoportos beszedési fizetési móddal jöjjön létre, és a sorsolás napján érvényben legyen. Részletek ITT.

 

 

Nyugdíjcélú megtakarítás fiataloknak? IGEN!

PB_nyugdij_fiataloknak_logo_150x130

A harmincas éveinkben már felelősséggel tartozunk családunkért, szeretteinként és nem utolsó sorban önmagunkkért. Ahogy telnek az évek, úgy válik egyre nagyobb kihívássá a jövőről való gondoskodás.
A ti korosztályotokban, 20-30 éves kor körül óhatatlanul felmerül a kérdés, hogy mi értelme a nyugdíjjal foglalkozni, ha évtizedekig dolgoztok majd azért, hogy nyugdíjasként ne legyen gondotok a havi megélhetésre. Joggal várhatnátok el, hogy hosszú évek munkájával letudjátok ezt a kérdést. Ez azonban nem így van. Ha 65 év felett is a megszokott életszínvonalunkon szeretnétek élni, akkor arról nektek is gondoskodnotok kell. Bárhogy is nézitek, ha nem készültök fel előre, akkor a megszokottnál alacsonyabb életszínvonalra számíthattok. A legjobb időszak, hogy pénzügyi öngondoskodásba kezdjetek, az a 20-as, illetve a 30-as éveitek!

Kezdj el minél hamarabb gyűjteni a nyugdíjadra! Te még időben vagy! Gyere, ugorj be a hozzád legközelebb eső postára! Keresd meg a hozzád legközelebbit itt: https://posta.hu/ep-postakereso