hirlap_elofizetesi_kampany_1920x400_ok

A NYERŐ LAPOK HÁZHOZ JÖNNEK!

VÁLASSZON A TÖBB SZÁZ LAP KÖZÜL ÉS NYERJEN!

Rendelje meg most kedvenc magazinját egyszerűen, kényelmesen a Posta Webshop-ban, vagy személyesen a postán, kézbesítőjénél!

NYEREMÉNYEK:
Fődíj: 500 000 Ft értékű Alza ajándékutalvany.
További nyeremények: 50 db 20 000 Ft értékű Alza ajándékutalvány.

 

Nyertesek névsora itt tekinhető meg. Gratulálunk nyereményükhöz!

Magazinok széles választékára fizethet elő kedvezményesen:

Az akció időtartama: 2021. október 4. – december 12.

Az ajándékutalvány az Alza.hu-n történő vásárlásoknál érvényesíthető és a teljes kínálatra érvényes. Az ajándékutalvány feltüntetett kedvezményes kódot az alza.hu-n történő vásárlás során a kosárnál, a megfelelő mezőben kell megadnia. Az ajándékkártya értéke automatikusan levonásra kerül a megrendelés teljes értékéből, ezután csak a megrendelés értékének fennmaradó összegét kell kifizetnie. A fődíj nyertesnek lehetősége van egy összegben vagy 50 000 Ft-os címletekben átvenni a nyereményét.

A sorsolásban automatikusan részt vesznek azok az új előfizetők, akik a játék időtartama alatt minimum 3 hónapra és legalább 2 000 Ft értékben fizetnek elő.
Új előfizetőnek az számít, aki az új előfizetés kezdő hónapját megelőző 3 hónapban az adott lapnak nem volt előfizetője, illetve, ha a címhelyen növelte az adott lapra vonatkozó előfizetett példányszámot. Nem számít új előfizetőnek az, aki az új előfizetéssel egyidejűleg ugyanazon a címen lemond az adott lapra szóló, már meglévő hírlap előfizetéséről.

A játékról további részleteket a Játékszabályzatban talál.