Nyári folyamatos díjas akico_2020_aloldali banner

Jövőtervező biztosítások a Postán az egész családnak!

Az öngondoskodás nemcsak saját boldogulásunkról, de gyermekünk, unokánk, párunk biztonságáról is szól. Jövőtervező biztosításaink között Ön is megtalálhatja a személyes élethelyzetének és terveinek legmegfelelőbbet.

Jövőtervező biztosítás megkötésével laptopot nyerhet!

Kössön folyamatos díjas életbiztosítást* a Postán 2020.07.13. és 2020.08.16. között, és megnyerheti a 3 db HP 250 típusú laptop egyikét. Sorsolás 2020.09.30-án. A laptopok sorsolásán azok a szerződések vesznek részt, amelyeknél a biztosítás első díját megfizették, és amelyek a sorsolás napján érvényben vannak.

A nyereményjáték részleteiről itt olvashat.

HP laptop

 

 

 

 

 

Készíttessen előkalkulációt, és nyerjen okostelefont!

2020.07.13. és 2020.08.16. között folyamatos díjas életbiztosításainkhoz* előkalkulációt készíttető Ügyfeleink között egy iPhone 11 okostelefont sorsolunk ki 2020.08.19-én. A laptopok sorsolásán azok a szerződések vesznek részt, amelyeknél a biztosítás első díját megfizették, és amelyek a sorsolás napján érvényben vannak.

A nyereményjáték részleteiről itt olvashat.

* A nyereményjátékban részt vevő termékek: PostaSzemünkfénye, PostaNyugdíj Aranytartalék, PostaÖrökhagyó, PostaÉletŐr, PostaMozaik Megtakarítás, Posta Családi Biztosítás. A PostaNyugdíj Prémium csak a szerződést kötők nyereményjátékában vesz részt.

Kérje munkatársaink segítségét a választáshoz és az előkalkulációhoz!