Szórólapterjesztés

posta_eloszto_level

ELÉRNI A VÁSÁRLÓKAT - A POSTALÁDÁN KERESZTÜL

A mosonmagyaróvári idősebb korosztály megrendeléseire számít? Vagy a budapesti Bimbó utca lakóihoz szólna? Azt szeretné, hogy reklámkiadványai a lehető legközelebb kerüljenek reménybeli vásárlóihoz? Számtalan elégedett partnerünkhöz hasonlóan, bízza ránk Ön is reklámkiadványainak terjesztését!

Kinek ajánljuk?

Ha Ön és cége akciók, promóciók, reklámesemények szervezésével, lebonyolításával foglalkozik és egy meghatározott földrajzi területen élő célcsoportot (nem személyre szóló) reklámanyaggal szeretne elérni, illetve a reklámanyagot közvetlenül egy bizonyos lakossági kör postaládájában szeretné elhelyezni.

Partnereink: üzleti vállalkozások a termelő-, szolgáltató szférából, kereskedelmi cégek, lapkiadók, zenei kiadók, élelmiszeripari bolthálózatok, szuper- és hipermarketek, rendezvényszervezők, politikai-társadalmi szervezetek, non-profit szervezetek stb.

MELYEK A REKLÁMKIADVÁNY ELŐNYEI?

  • Sokoldalú

Szolgáltatásunk igénybevételekor valóban csak a kreativitása szabhat határt! Reklámkiadványként küldhet szórólapot, katalógust, prospektus, hirdetési újságot vagy bármilyen más tájékoztatót. Széles termékpalettánknak köszönhetően sokoldalúan, igényei szerint veheti igénybe reklám- vagy marketingakció, Direkt Marketing akció, promóciós vagy más reklámkampányok, új termék bevezetése valamint akár rendezvény népszerűsítése, vagy rendezvényre való tömeges meghívás eszközeként is.

  • Rugalmasan alakítható

Ön tetszés szerint kérhet országos terjesztést, de kisebb kampányoknál, már kis számú reklámkiadvány terjesztését is vállaljuk, akár utcákra szűrve is. Nem ismerünk minimális feladási mennyiséget! Válaszküldemény szolgáltatásunkkal kampánya még hatékonyabbá tehető.

  • Megbízható és praktikus

Kiépült és megszervezett kézbesítői és szállítási hálózatunk az egész országban magas színvonalon, folyamatosan teljesít, emellett kézbesítőink ismerik az adott terület lakóit, így lehetőség van tapasztalatokon alapuló „szegmentálásra” (pl. gyerekes család, időskorúak által lakott területek stb. szerint) is. Természetesen a minőségi munkára szerződésben is garanciát vállalunk, amelynek biztosítéka a rendszeres, szúrópróbaszerű ellenőrzés.

  • Takarékos

A terjesztés, azaz a szolgáltatás díja magában foglalja a küldemények  felvételét, továbbítását és kézbesítését is! Takarékoskodjon az idejével is: igény esetén küldeményei előkészítését is átvállaljuk (csomagolás, fóliázás, behúzás: INSERT PACK).

MILYEN ÁRON VEHETI IGÉNYBE?

A reklámkiadvány terjesztési díjairól és igénybevételének egyéb feltételeiről a Belföldi címezetlen reklámkiadvány Általános Szerződési Feltételei 1.sz.függeléke oldalon olvashat vagy a postákon és területi menedzsereinktől kérhet tájékoztatást.

HOVÁ FORDULHAT TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT?

Keresse Ügyfélszolgálatunkat a 06-1-767-8282 telefonszámon vagy !