Szórólapterjesztés – 2021. június 30-i hatállyal megszűnő szolgáltatás

 

ELÉRNI A VÁSÁRLÓKAT - A POSTALÁDÁN KERESZTÜL

A mosonmagyaróvári közületi megrendeléseire számít? Vagy a budapesti Bimbó utca lakóihoz szólna? Azt szeretné, hogy reklámkiadványai a lehető legközelebb kerüljenek reménybeli vásárlóihoz? Számtalan elégedett partnerünkhöz hasonlóan, bízza ránk Ön is reklámkiadványainak terjesztését!

KINEK AJÁNLJUK?

  • Sokoldalú: Reklámkiadványként küldhet szórólapot, katalógust, prospektus, hirdetési újságot vagy bármilyen más tájékoztatót. Széles termékpalettánknak köszönhetően sokoldalúan, igényei szerint veheti igénybe reklám- vagy marketingakció, Direkt Marketing akció, promóciós vagy más reklámkampányok, új termék bevezetése valamint akár rendezvény népszerűsítése, vagy rendezvényre való tömeges meghívás eszközeként is.
  • Rugalmasan alakítható: ön tetszés szerint kérhet országos terjesztést, de kisebb kampányoknál, már kisszámú reklámkiadvány terjesztését is vállaljuk, akár utcákra szűrve is. Nem ismerünk minimális feladási mennyiséget! Válaszküldemény szolgáltatásunkkal kampánya még hatékonyabbá tehető.
  • Megbízható és praktikus: kiépült és megszervezett kézbesítői és szállítási hálózatunk az egész országban magas színvonalon, folyamatosan teljesít, emellett a terjesztési terület egyedi kijelölésére geomarketing szolgáltatásunk is igénybe vehető. Természetesen a minőségi munkára szerződésben is garanciát vállalunk, amelynek biztosítéka a rendszeres, szúrópróbaszerű ellenőrzés.
  • Takarékos: a terjesztés, azaz a szolgáltatás díja magában foglalja a küldemények felvételét, továbbítását és kézbesítését is! Takarékoskodjon az idejével is: igény esetén küldeményei előkészítését is átvállaljuk (csomagolás, fóliázás, behúzás: INSERT PACK).

A reklámkiadvány terjesztési díjairól és igénybevételének egyéb feltételeiről a Belföldi címezetlen reklámkiadvány Általános Szerződési Feltételei 1.sz.függeléke oldalon olvashat vagy a postákon és területi menedzsereinktől kérhet tájékoztatást.

TÁJÉKOZTATÁS A SZOLGÁLTATÁS MEGSZŰNÉSÉRŐL

2021. július 1-től kilép a Magyar Posta a címezetlen reklámkiadványok terjesztésének piacáról. A társaság a hagyományos szolgáltatásainak fejlesztésére koncentrál, folytatja a postai logisztikai infrastruktúrájának átalakítását. Fentiekre való tekintettel 2021-ben már csak olyan címezetlen reklámkiadvány terjesztését tudja a Posta vállalni, amely kézbesítési időszakának utolsó napja 2021. június 30.