Küldeménycsomagolás

posta_eloszto_level

MI CSOMAGOLUNK - A KÜLDEMÉNY INDUL

Hányszor okozott már fejtörést Önnek, hogy feladásra szánt küldeményeit hogyan csomagolja be gyorsan, esztétikusan vagy költséghatékonyan? Bízza mindezt ránk, a megoldást csomagolva szállítjuk Önnek!

Kinek ajánljuk?

Korszerű gépi technológián alapuló csomagolási szolgáltatásunkat elsősorban lapkiadó és csomagküldő cégeknek, áruházláncoknak, könyvkiadóknak és olyan vállalatoknak ajánljuk, melyeknek fontos, hogy küldeményük  pontosan, épségben és ízléses csomagolásban érkezzen meg a címzetthez.

MILYEN ELŐNYEI VANNAK AZ INSERT PACKNAK?

  • Praktikus és esztétikus

Ha küldeményeit esztétikus csomagolásban szeretné elküldeni, de nem akar papírkartont hajtogatni, ragasztószalaggal bajlódni, vagy nyomtatványok kitöltésével fáradozni, esetleg egyedi csomagolásra vagy borítékolásra van szüksége, a válasz: Insert Pack! Küldeményeit akár a korszerű és esztétikus kivitelezésű VIDEOJET tintasugaras nyomtatással is megcímezzük.

  • Gyors és biztonságos

Üzemünk nagy kapacitású, napi 100.000 db küldemény legyártására alkalmas csomagoló berendezéseket működtet. Hogy küldeménye épségben érkezzen meg a címzettekhez, biztonságosan és kiváló minőségben burkoljuk fóliába, papírba vagy zsugorfóliázázzuk le.

  • Reklámlehetőségeket rejt

Küldeményéhez mellékleteket, termékmintákat is csatolhat, sőt igényei szerint behúzva, ragasztva vagy kívül elhelyezve szórólapot, reklámprospektust, reklámfüzetet, kupont, termékmintát (pl. illatszeres tasak, cukorka, fűszer, stb.), CD-t, DVD-t, kulcsot, érmét is mellékelünk kiadványához. A csomagolóanyagként használt fólia vagy papír egyúttal reklámhordozóként is alkalmazható, feltüntetethető rajta a partner cég emblémája és szlogenje is. A VIDEOJET címzéssel a csomagoló anyagon az Ön egyedi igényei szerint grafikai elemeket (pl.: cég logó, reklámfelirat stb.) is megjeleníthetünk.

  • Bővíthető

A szolgáltatás kiegészítéseként egységcsomagok készítését is vállaljuk: kis mennyiségű levélküldemény kézi borítékolását, a feladáshoz szükséges postai nyomtatványok kitöltését, a postai előírásnak megfelelő küldeményrendezettség biztosítását, illetve az elkészített küldemények postára adását is.

MILYEN ÁRON VEHETI IGÉNYBE?

A szolgáltatásvállalás kondícióit (ár, határidő, stb.) az igényekhez igazodva, egyedileg állapítjuk meg, a feladat jellegétől, a feldolgozandó termék mennyiségétől, illetve a szolgáltatás igénybevételének rendszerességétől függően.

HOVÁ FORDULHAT TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT?

Keresse személyes értékesítőinket, az 1089 Budapest, Orczy tér 1. címen, a 06/1 477-6656 vagy a 06/1 477-6678 telefonszámokon vagy e-mailben, a hirlapertekesites@posta.hu címen!

További hasznos tudnivalók

  • Mérethatárok.
  • Az Insert Pack szolgáltatások írásbeli megbízással, szerződéskötéssel vehetők igénybe!
  • Az adatokat, információkat fizikai adathordozón vagy e-mailben, általánosan használt adatformátumokban (.xls, .dbf), a grafikus elemeket pedig .jpg formátumban várjuk.