Bérmentesítő gép

posta_eloszto_level

BÉLYEG HELYETT BÉRMENTESÍTŐ GÉP

Miért vesződne a bélyegek felragasztásával, ha nagyobb mennyiségű kimenő leveleit egyszerűbben és gyorsabban is bérmentesítheti? Így a levélfeladással kapcsolatos szolgáltatásunk ellenértékét is egy kényelmesebb módon fizetheti ki.

Kinek ajánljuk a bérmentesítő gépet?

Bármely olyan cég, vállalkozás, intézmény és iroda használhat bérmentesítő gépet, amely rendszeresen ad fel leveleket és a bélyeg felragasztását ki szeretné váltani egy korszerűbb megoldással, valamint kényelmesebben, gyorsabban és kedvezményes áron kívánja postázni leveleit.

MELYEK A GÉPI BÉRMENTESÍTÉS ELŐNYEI?

  • Gyorsan, egyszerűen használható

A gép használatával csökken a postázásra fordított idő: néhány perc alatt több száz levelet bérmentesíthet. Tekintve, hogy a pontos postai díj mellett a feladás dátuma is a borítékra kerül, használatával a feladás gyorsabb lesz.

  • Egyszerűen feltölthető, nyomon követhető

A távfeltöltéses bérmentesítő gép kevesebb, mint egy perc alatt egyszerűen feltölthető: a beütött PIN-kód és az igényelt összeg megadásával, telefonvonalon keresztül. A bérmentesítő gépet használó cégek a postaköltségre szánt összeget átutalják a Postának, ez az összeg a telefonos távfeltöltő rendszer segítségével a gép digitális memóriájába kerül és minden borítékra nyomtatott díjértékkel csökken. A pontos díjértéket egyszerűen, a számítógéphez csatlakoztatott digitális levélmérleggel lehet megállapítani és beállítani.

  • Gazdaságos

A bérmentesítést elvégezheti saját vagy bérelt gépével is. Emellett használata fejében a levelek feldási díjából kedvezményeket is biztosítunk. A feladó címének, logójának megjelenítésével Ön a boríték előnyomtatási költségeit is megtakaríthatja.

  • Átlátható

Az elektronikus feladójegyzék és bérmentesítő gép együttes használatával a küldeménnyel kapcsolatos adatok rögzülnek, így a postaköltségek nyomon követhetők. A postázási költségek nyilvántarthatók részlegekre, feladatokra vagy kampányokra bontva. A gépi bérmentesítő használata pontos elszámolást tesz lehetővé. A mérleg a kapott súlyadatok alapján kiszámítja a pontos díjat, és azonnal be is állítja a PC-vel on-line működő bérmentesítő gépet.

  • Praktikus és kényelmes

A bérmentesítő gép csökkenti a fizetéssel kapcsolatos ügyintézés idejét (távfeltöltés esetében akár 48 órára). Összeköthető elektronikus feladójegyzék programmal is, így könnyebben tudja elkészíteni a díjazást és a feladójegyzéket. Összekapcsolhatja borítékoló géppel vagy adagoló tálcával is, megkönnyítve ezzel a küldemények előkészítését.

  • Imázs és reklámérték

A géppel bérmentesített küldemény díjmentes reklámfelülettel bír, így mindig aktuális üzenetet küldhet ügyfeleinek. Esztétikus megjelenésével kedvező képet sugall a cégéről vagy éppen a hivataláról. A bérmentesített „business look” boríték professzionális arculatot kölcsönöz vállalkozásának.

HOVÁ FORDULHAT TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT?

Keresse Ügyfélszolgálatunkat a 06-1-767-8282 telefonszámon vagy e-mailben!