E-Tértivevény fejléc

E-Tértivevény

Elektronikusan hiteles megoldás!

  • Céges ügyintézése megkönnyítéséhez itt az e-tértivevény szolgáltatás: nagyobb számú tértivevényes küldemény esetén a visszaérkező tértivevény nyomtatványok adattartalmát, a kézbesítési/visszaküldési információkat és az átvevő aláírásának a képét elektronikus formában, adatbázisba rendezetten is megkaphatja.
  • A szolgáltatás csak belföldi forgalomban vehető igénybe.
  • Az adatállományok átadása történhet biztonságos postai szerveren keresztül, ezen kívül adathordozón (CD-n) a megrendelői igényeknek megfelelően. Az ügyfelek számára átadott elektronikus információkat (állományokat) elektronikus aláírással és időbélyegzővel egészítjük ki. Az eredeti tértivevény nyomtatványt a tértivevény alapszolgáltatás feltételeiben vállaltak szerint juttatjuk vissza Önnek.
  • A szolgáltatás írásbeli szerződés alapján vehető igénybe. A küldemények feladásakor szükséges az elektronikus feladójegyzék, a belföldi öntapadós tértivevény, valamint a vonalkód alkalmazása is.
  • A többletszolgáltatásról és az e-tértivevény díjáról bővebb információkat a Postai szolgáltatások Általános Feltételei oldalunkon talál, illetve személyes postai kapcsolattartójánál vagy Ügyfélszolgálatunkon kérhet tájékoztatást.