kézbesítő - nagykovácsi POSTa

 

Megismerheti, hogyan működik a postai rendszer és hozzájárulhat Magyarország levél és csomagforgalmának biztosításához. Ha szereti a változatos és aktív munkát, precíz, és fontos Önnek, hogy ne legyen helyhez kötve munkavégzése alatt, akkor jelentkezzen hozzánk!

Milyen feladatai lennének?
- Levelek és küldemények kiszállítása a címzettek részére.
- Hírlap előfizetések gyűjtése.
- Hírlapok és sorsjegyek értékesítése.
- Elszámolás a küldeményekkel és a beszedett összegekkel.

Miért jó postásnak lenni?
Ha nemcsak biztos fizetést és stabil munkahelyet szeretne, hanem egy társadalmilag elismert hivatást, akkor a kézbesítő munkakör a megfelelő az Ön számára. Tudjuk, hogy a pénz kezelése különösen felelősségteljes feladat, ezért pénzkezelési pótlékkal is honoráljuk. Az értékesített termékek után teljesítmény elismerést is adunk! A munkavégzése mozgalmas és változatos, hiszen nem ugyanazon a zárt helyen történik.

A Magyar Posta megbízható és kiszámítható foglalkoztató, családias munkahely. Belépését követően segítséget és képzést is nyújtunk, hogy könnyen és hatékonyan el tudja látni jövőbeli feladatait.

Önt keressük, ha rendelkezik az alábbiakkal:
- 8 általános iskolai végzettség
- Bejegyzés mentes erkölcsi bizonyítvány

További információk:
- A munkavégzés helye: Nagykovácsi posta (2094 Nagykovácsi, Kossuth Lajos u. 26.)
- Napi munkaidő: 8 óra
- A munkakör betölthető: 2020.01.06-tól

Ha inkább hivatást szeretne, és nem csak egy munkát, jelentkezzen hozzánk.

Jelentkezési határidő:2020.03.31-ig

További információt ad:
Rafael Gergely Postavezető
Telefonszám: 06-30-771-02-82

Jelentkezés:
Kérjük, hogy részletes fényképes szakmai önéletrajzát, fizetési igényét a Yankson.Alexandra@posta.hu email címre vagy a 2085 Pilisvörösvár, Fő u. 64. levélcímre küldje meg.

Az adatkezelésről teljeskörű tájékoztatás elérhető a www.posta.hu oldal Adatkezelési tájékoztató menüpontjában. Az állásra pályázó a jelentkezésével elismeri, hogy az Adatkezelési tájékoztató tartalmát megismerte.