PB_Folyamatos_osz_akcioskv_3840x800_OK

Gondoskodjon szerettei, önmaga jövőjéről, az egész család biztonságáról, és megajándékozzuk!

Ha a 2019. augusztus 26. és 2019. október 27. közötti akciós időszakban legalább 10 éves tartamú érvényes PostaNyugdíj Aranytartalék vagy PostaSzemünkfénye biztosítási szerződést köt

  • minimum 15 000 forintos havi díjjal, és mellé Posta Családi Biztosítás csomagot is választ, egy Lenovo tabletet kap ajándékba,
  • minimum 8 000 forintos havi díjjal, egy hordozható mobiltöltővel lepjük meg.*

A nyereményjáték részleteiről itt olvashat.

postbiztosíto_1_kep

*Az akciókban azok a szerződések vesznek részt, amelyekre a szerződéskötéshez szükséges minden dokumentum hiánytalanul beérkezik. További feltétel, hogy a szerződés a kockázatviselés kezdetétől számított legalább 3 hónapig érvényben legyen, és a rá vonatkozó 3 havi díjat határidőre megfizessék. Mindkét ajándék a szerződés aláírását követő 4. hónap lejárta után, de legkésőbb 2020.02.28-ig vehető át azon a postán, ahol a szerződést megkötötték. Az ajándékokra vonatkozó ajánlat a készlet erejéig él. A tablet típusa: Lenovo Tab E7TB-7104F. A képek illusztrációk.

Kalkuláltasson és nyerjen: három fantasztikus meglepetés közül választhat!

postabiztosító_2kep

Postai munkatársunk segítségével készíttessen előkalkulációt az alábbi biztosításaink** bármelyikéhez, adja meg adatkezelési hozzájárulását, és így részt vehet a 2019. október 31-i sorsoláson.

Ha a szerencse Önnek kedvez, az alábbi nyeremények közül kiválaszthatja az Önnek megfelelőt:

  • iPhone 8 okostelefon
  • Páros hévízi wellnesshétvége
  • Robotporszívó

A nyereményjáték részleteiről itt olvashat.

**Az előkalkulációs sorsoláson részt vevő termékek: PostaSzemünkfénye, PostaNyugdíj Aranytartalék, PostaÖrökhagyó, PostaÉletŐr, PostaMozaik Megtakarítás, Posta Családi Biztosítás.