REGISZTRÁLJA MEGLÉVŐ ÉNPOSTÁM KÁRTYÁJÁT ÉS NYERJEN 100.000 FT ÉRTÉKŰ Spar ajándékkártyát VAGY VÁLOGASSON A POSTA AJÁNDÉKKÁRTYÁI KÖZÜL!

A kártyaregisztráció után Ön is eléri kényelmi szolgáltatásainkat ráadásul a regisztrációját most díjazzuk!

ÉnPostám kártyája, Posta Hűségkártyája regisztrációjához látogasson el a www.posta.hu/szolgaltatasok oldalra.

  • A Regisztrálok gomb megnyomása után kattintson a Hűségkártyásoknak gombra, majd adja meg kártyája 16 jegyű számát, személyes adatai rögzítése mellett.
  • Ha már van ÉnPostám fiókja, bejelentkezést követően a Felhasználó hitelesítése/ÉnPostám kártya hitelesítés menüpontban regisztrálhatja meglévő kártyáját.

nyeremények

Havi nyeremények:

Husegkartya_valtsa_be_pontjait

10 db 10.000 Ft értékű ajándékkártyát* sorsolunk ki a Magyar Posta által forgalmazott ajándékkártyák - Libri, Dorko, Playersroom, Sportfactory, Háda - közül, a nyertes által igényelt típus és névérték szerint.

Havi Fődíj:

Az új kártyaregisztrálók között havonta 100.000 Ft értékű SPAR ajándékkártyát sorsolunk ki!

Az akció időtartama: szeptember 1. - november 30.

A nyertesek listája itt tekinthető meg.

Players_room_ajandekkartya DRK_ajandekkartya Libri_2_ajandekkartya SportFactory_akandekkartya Hada_ajandekkartya

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Az Ajándékkártyákat partnereinknél válthatja be. Bővebb információt az ajándékkártyákról itt olvashat.
A játékról további részleteket a Játékszabályzatban talál.

Még nincs ÉnPostám kártyája? Igényelje itt!

Ügyfélkapu azonosítóval, a www.posta.hu/husegkartya oldalon – regisztrációt követően – online is igényelhet ÉnPostám kártyát, melyet akár 5 nap alatt postázunk Önnek. Ügyfélkapu azonosító nélkül történő online igénylés esetén – a teljes körű használat érdekében – a kártya kézhez vételét követően szükséges személyesen azonosítania magát a kijelölt posták egyikén.

ÉnPostám kártyája regisztrációjával napra készen nyomon követheti pontegyenlegét, pontszámlája történetét, valamint online is igényelhet – akár okostelefonjáról – egyes kényelmi szolgáltatásokat (pl. küldeményőrzés, küldemények utánküldése, ismételt kézbesítés). Ezen felül a Hűségprogram tagjai partnereink által nyújtott kedvezményekre is jogosultak. Az ÉnPostám Hűségprogramról itt tájékozódhat.