Nemzetközi kereskedelmi válaszküldemény

posta_eloszto_marketing_szolgaltatasok

VÁLASZ VALÓSZÍNŰSÍTVE

Szeretné, ha nemzetközi címzettje visszaküldené Önnek a kitöltött kérdőívet, vagy válaszlevelet? Vállalja át a válaszadás költségét és válassza a nemzetközi kereskedelmi válaszküldeményt!

Kinek ajánljuk?

Szolgáltatásunk nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező reklámügynökségeknek, kitöltött kérdőívet vagy választ váró piackutató cégeknek, adatbázis építő cégeknek, valamint olyan magán és üzleti ügyfeleknek is ajánlható, akik a küldemények díját átvállalják a címzettől.

MILYEN ELŐNYEI VANNAK A NEMZETKÖZI VÁLASZKÜLDEMÉNYNEK?

  • Sokoldalú

Az előre megcímzett nemzetközi válaszküldemény alkalmas például külföldről várt kérdőívek, válaszlevelek, külföldi megrendelőlap, regisztrációs lap, kupon, nyereményjáték szelvény visszaküldésére és nemzetközi direkt marketing kampányokhoz.

  • Kitüntetett figyelem

A nemzetközi kereskedelmi válaszküldemény minden esetben elsőbbségi kezeléssel kerül továbbításra, nemzetközi viszonylatban is. Ehhez mindössze az elsőbbségi „Prioritaire” jelzést kell a bal felső sarokba nyomtatni.

  • Hatékony

Címzettje a küldeményt díjfizetés nélkül küldheti vissza, így a válasz valószínűsége is nagyobb. A szolgáltatás Önnek is megéri, hiszen nem a küldött, hanem csak a visszaérkezett küldemények után, utólagosan kell a díjat kifizetnie.

Milyen szabályok vonatkoznak a szolgáltatásra?

A szolgáltatás igénybevételéhez előzetesen szerződést kell kötni. A válaszküldemény címoldala kizárólag nyomdai úton állítható elő a vonatkozó műszaki specifikáció szerint.

MILYEN ÁRON VEHETI IGÉNYBE?

A nemzetközi válaszküldemény díjairól a Postai szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei oldalon tájékozódhat.

HOVÁ FORDULHAT TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT?

Keresse Ügyfélszolgálatunkat a 06-1-767-8282 telefonszámon vagy írjon az e-mail címre