Nemzetközi kereskedelmi válaszküldemény

DM-kampányaihoz válassza a Posta sokéves szakmai tapasztalatát és infrastruktúráját!

VÁLASZ VALÓSZÍNŰSÍTVE

Szeretné, ha nemzetközi címzettje visszaküldené Önnek a kitöltött kérdőívet, vagy válaszlevelet? Vállalja át a válaszadás költségét, és válassza a nemzetközi kereskedelmi válaszküldeményt!

KINEK AJÁNLJUK?

Szolgáltatásunk nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező reklámügynökségeknek, kitöltött kérdőívet vagy választ váró piackutató cégeknek, adatbázis építő cégeknek, valamint olyan magán és üzleti ügyfeleknek is ajánlható, akik a küldemények díját átvállalják a címzettől.

MILYEN ELŐNYEI VANNAK A NEMZETKÖZI VÁLASZKÜLDEMÉNYNEK?

  • Sokoldalú: az előre megcímzett nemzetközi válaszküldemény alkalmas például külföldről várt kérdőívek, válaszlevelek, külföldi megrendelőlap, regisztrációs lap, kupon, nyereményjáték szelvény visszaküldésére és nemzetközi direkt marketing kampányokhoz.
  • Kitüntetett figyelem: a nemzetközi kereskedelmi válaszküldemény minden esetben elsőbbségi kezeléssel kerül továbbításra, nemzetközi viszonylatban is. Ehhez mindössze az elsőbbségi „Prioritaire” jelzést kell a bal felső sarokba nyomtatni.
  • Hatékony: címzettje a küldeményt díjfizetés nélkül küldheti vissza, így a válasz valószínűsége is nagyobb. A szolgáltatás Önnek is megéri, hiszen nem a küldött, hanem csak a visszaérkezett küldemények után, utólagosan kell a díjat kifizetnie.

Milyen szabályok vonatkoznak a szolgáltatásra?

A szolgáltatás igénybevételéhez előzetesen szerződést kell kötni. A válaszküldemény címoldala kizárólag nyomdai úton állítható elő a vonatkozó műszaki specifikáció szerint.

Milyen áron veheti igénybe?

A nemzetközi válaszküldemény díjairól a Postai szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei oldalon tájékozódhat.

Hová fordulhat további információért?

Keresse Ügyfélszolgálatunkat a 06-1-767-8282 telefonszámon vagy írjon az info.international@posta.hu e-mail címre