Újabb elismerés a postabélyegnek

Magyar Termék Nagydíjat kapott a Magyar Posta és a Pénzjegynyomda a Seuso-kincsek hazahozatala különleges bélyegblokkért.

Az idén tizenhetedik alkalommal kiírt pályázat az innovációt, a munkahelyteremtést, az exportorientációt helyezte a középpontba. Az elismeréseket az Országházban adták át.

Magyar Termék Nagydíjat kapott a Magyar Posta és a Pénzjegynyomda a Seuso-kincsek hazahozatala különleges bélyegblokkért. Kövér László köszöntőjében a minőségi szemlélet fontosságát hangsúlyozta, amelynek terjesztéséhez a Magyar Termék Nagydíj pályázat is hozzájárul, mivel a legjobbakat díjazza, és mutatja, hogy a gazdasági életben működnek minőséget szem előtt tartó vállalkozások.

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a magyar nemzet egységének fontosságát emelte ki, hangsúlyozva, hogy a magyar állam támogatja a magyar identitás megőrzését, a közjogi egyesítést az állampolgárság megadásával, a Magyar Termék Nagydíj pályázat is szem előtt tartja az egységes magyar nemzet szemléletet.

Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, a rendezvény fővédnöke elmondta, hogy a kormány és a vállalkozások az elmúlt években sokat tettek az innovatív, versenyképes termékek kül- és belpiaci megjelenéséért.

A Seuso-kincsek hazahozatala bélyegblokkért a Nagydíjat Dr. Mengyi Roland, az Országgyűlés Gazdasági Bizottságának alelnöke adta át a Magyar Posta részéről Sárközy Ágnes filatéliai igazgatónak, a Pénzjegynyomda részéről pedig Fehérné dr. Csehkis Ágnes jogi és humánerőforrás igazgatónak az Országház Felsőházi termében.

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Olivér