penzforgalmi_promo

Posta Személyi kölcsön

A 2016. szeptember 6. napjától visszavonásig, de legkésőbb 2017. február 28. napjáig igényelt és befogadott kölcsönigénylések esetén a következő kedvezményeket veheti igénybe:

 • Extra akció feltételeinek teljesítése esetén kiemelkedő, 9,99%-os kamattal igényelheti a terméket.1
 • Most egyhavi törlesztőrészletet ajándékba kaphat. 6 havi szerződésszerű törlesztést követően egyhavi törlesztőrészlet jóváírásra kerül bankszámláján.2
 • 6 hónapig díjmentes számlavezetés a Posta Számlacsomaghoz kapcsolódóan.3
 • 3 hónapig díjmentesen veheti igénybe a Hiteláttekintő szolgáltatást4.
 • Most még többet kaphat! Extra akció feltételei teljesítése esetén1 akár 2.000.000 Ft hitelösszeget is igényelhet.
 • Már 80.000 Ft jövedelem átutalásának vállalása5 esetén is jelentős kamatkedvezményt kaphat.

THM: 10,55%-23,77%

A Posta Személyi Kölcsön forint alapon, fix kamattal és törlesztőrészlettel7 igényelhető.

 • Igényelhető szabadfelhasználásra és hitelkiváltási céllal is.
 • 200.000 Ft és 1.000.000 Ft közötti az Extra akció keretén belül akár 2 000 000 Ft-os hitelösszeg igényelhető.
 • 2, 3, 4, 5, 6 és az akció ideje alatt 7 éves futamidő közül választhat.
 • Ön határozhatja meg a havi törlesztés esedékességének napját is.
 • Induló díjat sem kell azonnal fizetnie. A folyósítási jutalék meghitelezésre kerül, így azonnali fizetési kötelezettsége nem keletkezik.

1 A Posta Személyi Kölcsön Extra akció és Posta Személyi Kölcsön Extra akció Hitelkiváltásra jövedelemátutalásos konstrukciók igénylésének feltétele minden hónapban nettó 200.000 forintot elérő jövedelem megléte, és a teljes jövedelem átutalásának vállalása a Postahelyen nyitott lakossági bankszámlára.

2 Az egyhavi törlesztőrészlet visszatérítésének feltétele: jövedelemátutalás vállalása mellett biztosított konstrukció választása, a teljes szerződéses összeg folyósítását követő 6 havi esedékesség tekintetében a konstrukció feltételeinek teljesítése, és az esedékesség napjain az egyes (teljes) törlesztőrészletek megfizetése. A 2. havi törlesztőrészlettel megegyező összegű visszatérítés a 7. esedékesség hónapjának végéig, a Postánál igényelt lakossági bankszámlára kerül jóváírásra.

3 A számlavezetési díjakról részletes információkat a vonatkozó Hirdetményekben és a www.posta.hu oldalon talál. A díjmentesség az esedékességkor leterhelt számlavezetési díj utólagos jóváírásával valósul meg. A díjak jóváírása havonta történik, a tárgyhónapot követő hónap 15. napjáig.

4 2016. szeptember 06. és 2017. február 28. között igényelt, Posta Személyi Kölcsön jövedelemátutalással, Posta Személyi Kölcsön Hitelkiváltásra jövedelemátutalással, Posta Személyi Kölcsön Extra Akció és Posta Személyi Kölcsön Extra akció Hitelkiváltásra konstrukciók törlesztésére megjelölt Posta Számlacsomaghoz 2016. április 01. és 2017. március 31. között igényelt Részletes hiteláttekintő szolgáltatás díja 3 hónapig - utólagos jóváírással - elengedésre kerül. Ezt követően a 4. hónaptól, a szolgáltatás díja az aktuális számlacsomagra vonatkozó hirdetmény szerinti díjmértékre kerül automatikusan átárazásra.

5 A jövedelemátutalás vállalása melletti konstrukciók alapfeltétele a rendszeres, legalább havi 80.000 Ft, Extra akció keretén belül legalább havi 200.000 Ft jövedelem megléte és a teljes jövedelem átutalásának vállalása/fenntartása a Postahelyen nyitott lakossági bankszámlára (Posta Bankszámla, Posta Nyugdíjas Bankszámla, Posta Flotta Bankszáma, Posta Hello Bankszámla). Amennyiben a feltétel(ek) nem teljesülnek, abban az esetben a következő esedékességi időponttól a kölcsön a futamidő végéig átárazásra kerül a jövedelemátutalás nélküli Posta Személyi Kölcsön konstrukció – szerződéskötéskori – kondícióira.

6 A THM (teljes hiteldíj mutató) meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabály figyelembevételével, Posta Személyi Kölcsön jövedelemátutalás nélküli konstrukciók esetén 500 ezer forint hitelösszeg és 3 éves futamidő feltételezésével, Posta Személyi Kölcsön Extra akció, Posta Személyi Kölcsön Extra akció Hitelkiváltásra konstrukció esetén 2 millió Ft hitelösszeg és 5 éves futamidő feltételezésével, a 2017. január 1. napján érvényes kondíciók alapján történt. Posta Személyi Kölcsön jövedelemátutalás vállalása és Posta Személyi Kölcsön Hitelkiváltásra jövedelemátutalás vállalása melletti konstrukciók és Posta Személyi Kölcsön Extra akció/Posta Személyi Kölcsön Extra akció Hitelkiváltásra konstrukció esetén a THM meghatározása az egyhavi törlesztőrészlet visszatérítést feltétezve történt, az alábbi járulékos szolgáltatások figyelembevételével: Posta Bankszámlához tartozó számlavezetési díj, törlesztés beszedésének díja. A THM mértéke a választott konstrukciótól függ. Reprezentatív példa: Posta Személyi Kölcsön Extra akció és Posta Személyi Kölcsön Extra akció Hitelkiváltásra jövedelemátutalással konstrukciók esetén. Hitelösszeg (hitel teljes összege): 2 millió Ft; futamidő: 5 év; hitelkamat: 9,99%; hitelkamat típusa: rögzített, a teljes futamidő alatt fix; folyósítási jutalék: 20.000 Ft; bankszámlavezetés díja: 249 Ft/hó; törlesztés beszedésének díja: 128 Ft; havi törlesztőrészlet: 42.608 Ft; a hitel teljes díja: 556.531Ft; visszafizetendő teljes összeg: 2.556.531Ft. THM: 10,55%.

7 Az Ügyfél által választott törlesztési nap függvényében az első törlesztőrészlet magasabb lehet.

A tájékoztatás nem teljes körű, a részleteket a vonatkozó Posta Személyi Kölcsön Hirdetmény és a Posta Személyi Kölcsön Általános Szerződési Feltételei tartalmazzák. A Posta Személyi Kölcsön az FHB Bank Zrt. szolgáltatása, melyet a Magyar Posta Zrt. mint közvetítő értékesít.

Kötelező Posta Számlacsomagra váltanom?

Nem kötelező a Személyi Kölcsönhöz bankot váltania, Posta Számlacsomaggal rendelkeznie, és jövedelmét bankunkhoz utaltatnia. Pénztári készpénzbefizetéssel vagy bármely banknál vezetett bankszámlájáról átutalással is törleszthet. Azonban abban az esetben, ha Posta Számlacsomaggal rendelkezik, melyre minimum 80.000 Ft jövedelem érkezik és erről a számláról is törleszt, kedvezményeket kaphat.

Nyugdíjasként igényelhetek Posta Személyi Kölcsönt?

Igen igényelhet. Nyugdíját az adott naptári évre vonatkozó betétlappal kell igazolnia. Amennyiben nyugdíja bankszámlára érkezik, úgy az utolsó 3 havi bankszámla kivonatot, ha készpénzben kapja, úgy az utolsó 1 havi készpénz kifizetési utalvány szelvényét kell mellékelnie.

Hogyan nyújtsam be igényemet, ha a hitelkiváltás mellett szabad felhasználású kölcsönre is szükségem van?

Igényelje Posta Személyi Kölcsön Hitelkiváltásra termékünket, amellyel kiválthatja meglévő hiteleit és a hitelkiváltásra szolgáló kölcsönrészen felül igényelhet szabad felhasználású kölcsönrészt is.