1+1 millio 2017 promo

NYERJEN 1+1 MILLIÓT CSEKKBEFIZETÉSSEL!

A NYERTESEK LISTÁJÁT IDE KATTINTVA TEKINTHETI MEG! A NYERTESEKET LEVÉLBEN ÉRTESÍTJÜK!

FIZESSE BE CSEKKJEIT A POSTÁN BANKKÁRTYÁVAL DÍJMENTESEN* ÉS NYERJEN!

Ha most MasterCard® vagy Maestro® kártyával fizet ügyintézőinknél a postákon*, értékes ajándékokat és akár 1 millió forintot – ÉnPostám kártyával 2 millió forintot – is nyerhet Posta Bankszámlán**!

1_1_Nyeremenyek

HOGYAN NYERHET?

csekkbefizetes_ikon_01
  • Fizesse be csekkjeit MasterCard vagy Maestro kártyával a kijelölt posták* bármelyikén!
  • Gyűjtse a pecséteket a postákon beszerezhető promóciós levelezőlapon!
  • Adja fel betelt levelezőlapját bármelyik postán!


MIT NYERHET?

csekkbefizetes_ikon_02


DUPLÁZZA MEG!

csekkbefizetes_ikon_04
  • Használja csekkbefizetéskor ÉnPostám kártyáját is, és nyereményét megduplázzuk!
  • (Az a Nyertes, aki a pályázati levelezőlapon feltüntette ÉnPostám kártyája számát, és a játék ideje alatt bármikor, legalább egy alkalommal használta Hűségkártyáját a postán csekkbefizetéskor, a megnyert nyereményét duplán nyeri.)

Még nincs ÉnPostám kártyája? Igényelje a kijelölt posták bármelyikén!

csekkbefizetes_ikon_03

A promóció időtartama: 2017. szeptember 5. – november 5.

A betelt promóciós levelezőlapok beérkezési határideje: 2017. november 14.

A sorsolás időpontja: 2017. november 23. A sorsolás közjegyző jelenlétében történik.


A játékban való részvétel feltételei:

A játékban minden devizabelföldi, magyar állampolgárságú, 18. életévét betöltött, cselekvőképes, Magyarországon állandó lakcímmel rendelkező természetes személy részt vehet, aki a játék ideje alatt a Magyar Posta Zrt. „Bankkártyás csekkbefizetés” szolgáltatás ellátására kijelölt postáján* a játék során használt promóciós levelezőlap segítségével 3 különböző alkalommal (3 eltérő naptári napon) Mastercard vagy Maestro típusú bankkártyával csekket fizet be postai ügyintézőnél. A befizetést a posták a levelezőlapon elhelyezett keletbélyegző lenyomatukkal, valamint a számla befizetését igazoló bizonylaton található 6 jegyű engedélyszám feltüntetésével igazolják. A játékos a nevét, lakcímet igazoló hatósági igazolványban feltüntetett lakcímét, ÉnPostám kártyája számát (amennyiben rendelkezik ilyen kártyával) olvashatóan köteles feltüntetni a levelezőlapon.

Egy játékos az akció ideje alatt több promóciós levelezőlapot is beküldhet. A levelezőlap feladási díj nélkül, postaszolgálati nyílt levelezőlapként feladható bármely postán, vagy bérmentesített zárt borítékba helyezve elküldheti a „Nyerjen 1+1 milliót csekkbefizetéssel!” Magyar Posta Zrt. Budapest 1934 címre. Borítékban történő küldéskor egy borítékba egy levelezőlap helyezhető! Sorsoláskor egy betelt levelezőlapot egy nyereménypályázatnak tekintünk. A sorsoláson valamennyi, határidőig beérkezett levelezőlap, illetve zárt borítékban található levelezőlap részt vesz. (A levelezőlapokat postaszolgálati nyílt levelezőlapként díjmentesen lehet postára adni.)

Nyertesek értesítése:
A nyertesek névsorát a sorsolást követő 10 munkanapon belül jelen oldalon, továbbá 15 munkanapon belül postahelyi tájékoztató plakáton tesszük közzé. A nyerteseket a promóciós levelezőlapon feltüntetett elérhetőségen legkésőbb a sorsolást követő 10. munkanapig tértivevényes ajánlott levélben értesítjük. A nyertesek nyereményre való jogosultságukat személyi azonosító igazolványuk és lakcímet igazoló hatósági igazolványuk bemutatásával igazolhatják. A nyeremény átvételéhez nem kell a bankkártyás csekkbefizetést (számlabefizetés) igazoló bizonylatot bemutatni!

A játékról további részleteket, beleértve az adatkezelési tájékoztatót, a „Nyerjen 1+1 milliót csekkbefizetéssel!” akció részvételi és játékszabályzatában talál.

A Bankkártyás csekkbefizetésről további részleteket itt olvashat.

*A bankkártyás csekkbefizetés – mely a „BANKKÁRTYÁS CSEKKBEFIZETÉS” matricával megjelölt postákon érhető el – bankkártyás vásárlásnak minősül, melyért a Posta a befizetőnek díjat nem számít fel. A vásárlási tranzakcióhoz kapcsolódó, a kártyabirtokos számlavezetője által felszámított esetleges díjak és költségek a kártyabirtokost terhelik.

**A pénznyeremény átvételének feltétele Posta Bankszámla nyitása. A Posta Bankszámla az FHB Bank Zrt. terméke, melyet a Magyar Posta Zrt. mint közvetítő értékesít.