Ajándék ötletek

ELEGÁNSAN, EXKLUZÍVAN, EGYEDIEN

Idén nem mindennapi meglepetést keres üzleti partnerének? Nem tudja, mivel lepje meg születésnapján az ünnepeltet? A már unalomig ismert és ismételt ajándékok helyett válasszon valami egyedit, különlegeset!

Mi is az alkalmi boríték?

Az alkalmi boríték az alkalmi bélyegekkel azonos témában készült, a bélyeghez illő grafikával díszített boríték. Megvásárolhatja bélyegzés nélkül, illetve alkalmi bélyegzéssel is.

Mikor ajánlható?

Ha egy exkluzívabb, ötletes ajándékkal kívánja meglepni (nem csak bélyeggyűjtő) munkatársait, partnereit, vagy ha egy darabka kultúrát és valódi értéket szeretne ajándékba adni.

Amennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődését, úgy szeretettel várjuk a Filapostán, ahol igényes környezetben tekintheti meg teljes termékkínálatunkat.

Mi is az alkalmi bélyeg?

Változatos témákban kibocsátott míves kivitelezésű miniatűr grafikai alkotások, melyek a levelek feladása mellett a gyűjtők és nem gyűjtők részére is esztétikai élményt, örömet szereznek. Mindenki megtalálhatja közöttük az ízlésének, érdeklődésének megfelelő kiadványt. Egyediségét hangsúlyozza az a tény is, hogy ha hazánkban kizárólag a Magyar Posta jogosult bélyeg kibocsátásra.

Mikor ajánlható?

Ha üzleti partnerének, vagy munkatársának egy igazi miniatűr műremeket szeretne ajándékozni, ezzel is növelve cége vagy menedzsmentje megbecsülését.

Milyen szép és különleges bélyegek közül választhat?

Ízelítőként tekintse meg képtárunkat! Amennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődését, látogasson el Filapostánkra, ahol igényes környezetben tekintheti meg teljes termékkínálatunkat!

Mi a keretezett bélyegkép?

A keretezett bélyegkép egy falra kiakasztható, képkeretbe foglalt bélyeget, vagy alkalmi borítékot jelent. A kínálat az elmúlt öt év legnépszerűbb bélyegeiből és alkalmi borítékaiból került összeállításra. A képek a bélyeg színeivel harmonizáló karton vagy bársony paszpartuzású háttérrel készültek.

Mikor ajánlható?

A bélyegképekkel hangulatossá tud varázsolni egy szobát vagy irodát, ezért a különleges, exkluzív termék akár cégek akár magánszemélyek megajándékozásra az egyik legtökéletesebb választás.

Milyen keretezett bélyegképeket kínálunk Önnek?

Képtárunkban több lehetőség közül is válogathat, de Filapostánkon a kiválasztott bélyegképet személyesen is megtekintheti

  • Személyes bélyeg

Milyen a személyes bélyeg?

A személyes bélyeg egy olyan különleges bélyeg, ahol a bélyegképhez tartozó szelvényen jelenik meg az Ön által megjeleníteni kívánt kép.

Mikor ajánlható?

Ha szeretné vállalkozását, termékét, szolgáltatását bélyegeken népszerűsíteni, vagy szeretné leveleit úgy feladni, hogy a bélyegen Ön és családtagja mosolyog a címzettre.

Hogyan készítheti el Személyes bélyegét?

Saját személyes bélyegét néhány perc alatt megszerkesztheti és akár meg is rendelheti. Kattintson és tegyen egy próbát!

HOVÁ FORDULHAT TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT?

Keresse Filatéliai Osztályunkat a (06-1) 767-7173 telefonszámon, a (06-1) 767-7346 faxszámon, levélben, a Magyar Posta Zrt. Filatéliai Osztály,1560 Budapest címen vagy e-mailben!