PÉLDAKÉPET KERESÜNK, AKIT VISSZATAPSOLHATUNK!

A taps mindenkinek jár, különösen azoknak, akik helytálltak a járványhelyzetben is. Ismer olyan postai dolgozót, akit szívesen visszatapsolna, mert kiemelkedően viselkedett a legnehezebb időszakban is? Ha igen, mutassa be kedvenc postását egy rá jellemző történettel vagy egy különleges teljesítménnyel!

2020. június 17.

A postások munkája az emberek mindennapjainak része. Ők viszik a nyugdíjat, a családi pótlékot, kézbesítik a megrendelt csomagot, levelet, rendezik a csekkbefizetéseket. Ahhoz, hogy mindenki megkapja időben a küldeményét, a kézbesítők mellett rengeteg munkatárs is dolgozik a háttérben. Nem könnyű feladat a postásoké, veszélyhelyzet idején pedig még nagyobb a kihívás.

Szeretnénk elismerni azokat a kollégáinkat, akik a veszélyhelyzetben is kiemelkedő szakmai teljesítményt nyújtottak. Ehhez kérjük az ön segítségét.
Jelölje kedvenc postását egy történettel a Postás Példakép díjra! Írja meg, mi a tapasztalata, milyen kiemelkedő magatartást tanúsított munkatársunk. Számára lehet semmiség volt a segítség, önnek vagy ismerősének viszont szinte csoda.

A játékban önt is díjazzuk: 50 000 Ft-os utalvánnyal ajándékozzuk meg, ha az ön jelöltje lesz a Postás Példakép*. A jelöléseket (postai dolgozó neve, munkahelye, és indoklásként egy történet) ide várjuk legkésőbb 2020. július 27-ig:

- postakommunikacio@posta.hu e-mail címre, vagy
- www.posta.hu honlapon található űrlapra, vagy
- „Postás Példakép díj” jeligére, a Magyar Posta Zrt. Budapest 1540 postacímre.

A beérkezett jelöléseket szakmai zsűri bírálja el. A kiválasztott legjobbak közül pedig közönségszavazással választjuk ki a Postás Példaképet.

A pályázat további részleteiről, a részvételi feltételekről és az adatkezelési tudnivalókról innen tájékozódhat.

* Amennyiben több jelölés érkezik be ugyanarra a díjazott Jelöltre, a Jelölői nyeremény nyertesét sorsolással döntjük el.

Magyar Posta Zrt.