Kincstári Takarékjegy II.

  • Nyomtatás
  • Szövegméret
posta_eloszto_penzugyi_szolgaltatasok

ÁLLAMI GARANCIA, MÉG TÖBB IDŐRE

Ha megtakarításait 2 éves lejáratú államkötvénybe fekteti, az állami garancia mellett Ön a biztonságot, a kényelmet és a biztos kamatot is választja!

MILYEN ELŐNYÖKKEL JÁR A KINCSTÁRI TAKARÉKJEGY II. elnevezésű államkötvény

  • Kedvező

A Kincstári Takarékjegy II. fix, lépcsős kamatozású értékpapír, amelynek birtokosát visszaváltáskor a vásárlás napjától eltelt idő függvényében meghatározott mértékű kamat illeti meg. Három hónapon belüli visszaváltás esetén a Takarékjegy nem fizet kamatot, ezen túl azonban a 12. hónapig havonta, a második évben két alkalommal, a 13. és 19. hónapban növekszik az éves kamat mértéke, amely maximumát a futamidő végén éri el. Az így növekvő kamatok a visszaváltásig eltelt idő egészére vonatkoznak, visszaváltáskor Önt az érvényes kamat egész hónapokra jutó időarányos része illeti meg, illetve a törlesztés is ekkor történik.

  • Biztonságos

A Kincstári Takarékjegy II. egy biztos befektetés, hiszen a Magyar Állam közvetlen, általános és feltétel nélküli kötelezettséget vállal arra, hogy névértékét és a vásárlás időpontjában érvényes kamatfeltételek szerinti kamatát a megjelölt időben és módon megfizeti. A Kincstári Takarékjegy II. névre szóló, azaz az értékpapírt illetéktelen személy nem tudja visszaváltani.

  • Igényeinek megfelelő

A nyomdai úton előállított Takarékjegyet Ön tetszése szerint 10, 50, 100, 500 ezer és 1 millió forintos címletekben vásárolhatja meg. A Kincstári Takarékjegy II. futamideje alatt bármikor visszaváltható.

  • Könnyen elérhető

A 24 hónapos futamidejű Kincstári Takarékjegy II. értékesítése folyamatos, az ország valamennyi postáján megvásárolható. A Takarékjegyet devizabelföldi magánszemélyek vásárolhatják meg, melyet (ebben a körben) polgári jogi engedményezés hatályával ruházható át.

  • Mit kell még tudnia a Takarékjegyről?

A vásárlás napját követő 24 hónap eltelte után a Kincstári Takarékjegy II. tovább nem kamatozik, függetlenül attól, hogy a tényleges visszaváltás mikor történik. A kamatfizetés és a névérték visszafizetése visszaváltáskor egy összegben esedékes. Amennyiben a Kincstári Takarékjegy II. elveszett vagy megsemmisült, a befektető közjegyzői eljárás útján igényelheti a Kincstári Takarékjegy II. letiltását, és a közjegyzői megsemmisítési eljárás eredményének függvényében gyakorolhatja jogait.

HOVÁ FORDULHAT TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT?

További információért kérjük, keresse Ügyfélszolgálatunkat a 06-40-46-46-46 telefonszámon vagy !

További hasznos tudnivalók

Jelen hirdetés nem minősül befektetési ajánlatnak.

Hirdetmény

2010. évben forgalomba hozott Kincstári Takarékjegy kapcsolódó dokumentumai

Kincstári Takarékjegy ismertető (2015)

Nyilvános ajánlattétel (2015)

Hatályos - Kincstári Takarékjegy postai tranzakciókkal kapcsolatos utólagos pénzelszámolásokról szóló Hirdetmény - Sorszám: 5

Archívum - Kincstári Takarékjegy postai tranzakciókkal kapcsolatos utólagos pénzelszámolásokról szóló Hirdetmények

kincstári takarékjegy kalkulátor

A kalkulált adatok tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. Hivatalos információt a mindenkor hatályos hirdetményből, illetve a postahelyeken, munkatársainktól kaphat.

Kincstári Takarékjegy kalkulátor

Futamidő: *Melyik lejáratot választja?

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.