OTP folyószámla

  • Nyomtatás
  • Szövegméret
posta_eloszto_penzugyi_szolgaltatasok

MELYEK AZ OTP FOLYÓSZÁMLA ELŐNYEI?

  • Praktikus
OTP_folyószamla

Ha Ön akár kényelmi, akár praktikus megfontolásból komplex banki szolgáltatást kíván igénybe venni, a Tempo Számlacsomag sokoldalú lehetőségeket kínál a jövedelemjóváírások fogadásától és a közüzemi díjszámlák kiegyenlítésétől, a bankkártyával történő vásárláson és hitelfelvételi lehetőségen keresztül, a megtakarítások kezeléséig.

  • Sokoldalú

Adja le átutalási vagy közvetlen terhelési megbízását kényelmesen! Az OTP Folyószámlájáról a lekötött betét megadására, visszavonására, kártyarendelésre, vagy akár a készpénzfelvételi limit módosításra is alkalma nyílik. A folyószámlához a következő forintalapú bankkártyák igényelhetők: a Tempo Számlacsomag esetében Maestro kártya, VISA Electron kártya, Multipont bankkártya, Számlakártya (nem forgalmazó bankkártya, ügyfél azonosításra szolgál), a Juniorszámlához VISA Electron Junior és Számlakártya (nem forgalmazó bankkártya, ügyfél azonosításra szolgál).

MILYEN ÁRON VEHETI IGÉNYBE?

A számla kezelésével és a tranzakciók lebonyolításával kapcsolatos díjakat a Lakossági bankszámlák és Folyószámlahitel díjairól szóló hirdetmény tartalmazza.

További hasznos tudnivalók

  • A kijelölt postahelyeken benyújtott számlanyitási és megbízási igény feldolgozását az OTP Bank az igény befogadását követően 15 munkanap, a megnyitott számlához megadott megbízás esetén 5 munkanap alatt vállalja.
  • Kamat mértékét a Tempo Számlacsomag és Juniorszámla, a Bankszámlák és Folyószámlahitel kamatairól szóló hirdetmény tartalmazza.