Tértivevény

  • Nyomtatás
  • Szövegméret
posta_eloszto_level

HA BIZTOSRA AKAR MENNI!

Ha szeretné tudni, hogy küldeményét a címzett biztosan megkapta, kérjen tértivevényt!

MELYEK A TÉRTIVEVÉNY ELŐNYEI?

  • Dokumentált feladás és átvétel

Küldeményének átvételét a tértivevényen a jogosult átvevővel elismertetjük, majd ezt követően az erről szóló - jogi eljárásban bizonyító erejű - okiratot visszaküldjük Önnek.

  • Rugalmas lehetőség

A szolgáltatás belföldi és nemzetközi forgalomban egyaránt igénybe vehető. Nemzetközi forgalomban nem minden ország postai szolgáltatója vállalja a tértivevény címzettel történő aláíratását, ezekben az esetekben a postai szolgáltató postai aláírással és keletbélyegzővel igazolja a tértivevényen a kézbesítést. Az Országlapok oldalunkon tájékozódhat arról, hogy az adott célországban a postai szolgáltató vállalja-e a tértivevény címzett általi aláíratását. A tértivevény nyomtatványt a szerződéssel rendelkező feladók a rendelkezésükre bocsátott műszaki útmutató alapján önmaguk is előállíthatják vagy előállíttathatják. Kérjük, érdeklődjön ügyfélmenedzserénél az aktuális műszaki útmutató felől. Amennyiben még nem rendelkezik gyártásra vonatkozó szerződéssel, kérjük, vegye fel a kapcsolatot .

  • Praktikus kézbesítési megoldás

A tértivevényt visszaküldjük Önnek, így megtudhatja, ha a címzett megtagadta a tértivevény aláírását illetve a küldemény átvételét és ennek okát. A tértivevényen szereplő visszaküldési cím különbözhet a küldemény burkolatán szereplő feladó címétől. A szolgáltatással kizárólag könyvelt küldemények adhatók fel. Kérjük, hogy értékek, értéket képviselő tárgyak feladásánál vegye igénybe értéknyilvánítási szolgáltatásunkat!

MILYEN ÁRON VEHETI IGÉNYBE?

A szolgáltatás díjáról a Díjszabások oldalunkon, a terméklapon vagy a postákon kérhet információt.

HOVÁ FORDULHAT TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT?

Keresse Ügyfélszolgálatunkat a 06-40-46-46-46 telefonszámon vagy !

További hasznos tudnivalók

A tértivevény különszolgáltatásról bővebben a Postai szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei oldalunkon tájékozódhat.