Nemzetközi Titanic Centenáriumi Gyűjtemény

Az 1910-es évek stílusában készült, keményfedelű, A4-es méretű színes könyv több mint száz oldalon 43 ország 81 darab 2012-es bélyegkibocsátásról tartalmaz képeket és adatokat. A képek 90%-ban a bélyegek eredeti méretében találhatók meg.

A képen a Titanoc könyv láthatóA kiadvány sokkal több, mint egy berakóalbum, mert nemcsak lehetővé teszi a Titanic bélyegkibocsátások különleges gyűjteményének összeállítását, hanem a bélyegkibocsátásokon kívül 18 oldalon a hajó tervezését, érdekes részleteit, a katasztrófa eseményeit, a roncsok felfedezését és a tervezett Titanic II. óceánjárót mutatja be. Az angol nyelvű kiadványhoz a magyar fordítást minden megrendelőnknek ajándékba adjuk.
A könyv két változatban készült: hawid (fila) csíkokkal és hawid (fila) csíkok nélkül. A könyv eladási ára hawid csíkokkal 14 035 Ft, hawid csíkok nélkül 11 355 Ft.

A kiadványt csak előzetes megrendelés esetén szállítjuk, ezért kérem, hogy vásárlási szándékát 2013. április 12-ig szíveskedjék jelezni.

A könyv postára adására legkorábban 2013. május közepén kerül sor.
A megrendeléseket várjuk a philately@posta.hu e-mail címre.

Nemzetközi Titanic Centenáriumi Gyűjtemény hawid (fila) csíkokkal: 14 035 Ft 
Nemzetközi Titanic Centenáriumi Gyűjtemény hawid (fila) csíkok nélkül: 11 355 Ft

A képen a Titanoc könyv belső oldala  látható A képen a Titanoc könyv belső oldala  látható N/AA képen a Titanoc könyv belső oldala  látható

Bélyeg Üzlet