MPL futárszolgálat

  • Nyomtatás
  • Szövegméret
posta_eloszto_csomag

KÉRJE ajánlatunkat, A szolgáltatást a szerződésben foglaltak szerint vállaljuk!

Ajánlatunkat az Ön igényei figyelembe vételével alakítjuk ki. Futárjaink a szolgáltatást az Önnel kötött szerződésben foglaltak szerint teljesítik.

MELYEK AZ MPL FUTÁRSZOLGÁLAT ELŐNYEI?

  • Kiszámítható

Küldeményét az alapszolgáltatás részeként az Ön telephelyén vagy címén vesszük fel. A kézbesítési határidőket megállapodásunkban rögzítjük. A feladási alapdíj kétszeresét térítjük ÖNNEK vissza, ha a mi hibánkból késedelmet szenved a kézbesítés.

  • Kedvezményes

Kedvezményes díjat alkalmazunk, ha egyszerre több küldemény kerül feladásra, valamint abban az esetben is, ha körfutárunkat veszi igénybe. Nagy forgalmú ügyfeleink részére egyedi ajánlatot adunk.

  • Rugalmas

Feladóként bármely időpontban rendelkezhet küldeménye címzettjének vagy címzésének a megváltoztatásáról vagy igény szerint telefonon tájékoztatást kérhet a kézbesítésről. Sikertelen kézbesítés esetén küldeményét raktárunkba szállítjuk.

  • Igényeihez szabható

Speciális igényei vannak? Azokat ajánlatunk készítése során maximálisan figyelembe vesszük. Plusz szolgáltatásként igényelhet 10 percen túli fuvarvárakoztatást, címzett fizet, vagy árufizetés szolgáltatást, sikertelen kézbesítési kísérlet esetén ismételt kézbesítést vagy kézbesíthetetlen küldemények esetében visszaszállítást is.

MILYEN ÁRON VEHETI IGÉNYBE?

A szolgáltatás díját 27 % ÁFA terheli. A szolgáltatás díját a szerződésben rögzítettek szerinti gyakorisággal átutalással lehet kiegyenlíteni. Amennyiben a feladásért a címzett fizet, akkor a szolgáltatás díja készpénzben egyenlíthető ki. Nagy forgalmú ügyfeleink részére a vállalt szolgáltatási paraméterektől függő, szerződésben rögzített egyedi díjat alkalmazunk.

HOVÁ FORDULHAT TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT?

A szolgáltatás igénybevételét megelőzően, a szerződéskötéssel kapcsolatban a +36 1 333 7777-es telefonszámon adnak bővebb tájékoztatást. A szolgáltatás megrendelésével kapcsolatos információk a szerződésben rögzítésre kerülnek.

További hasznos tudnivalók

  • Szolgáltatásunk Budapesten és az ország nagyobb városaiban biztosított (bővebb információkat az MPL futárszolgálat felvevőhelyek listája tartalmaz), de az igény nagyságától függően a meghirdetett településlista bővíthető.
  • MPL Futárszolgálat Általános Szerződési Feltételeiről (felvétel, csomagolás, súly- és mérethatárok, stb.) a Postai szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei oldalunkon olvashat.